• 11-01-2021, 18:18:45
    #1
    Google ve yandexe siteyi kaydettiğimde googleın dosyasını dizine atarak, yandexin de meta kodunu yapıştırak site doğrulama işlemi yapmıştım.

    Bu dosyayı doğrulama işlemi yapıldıktan sonra kaldırıyor musunuz?
  • 11-01-2021, 18:20:17
    #2
    Hayır
  • 11-01-2021, 18:46:36
    #3
    berkaycatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayır
    önemsemediğin için mi, kaldırıldığında sorun oluyor diye mi?