Google ve yandexe siteyi kaydettiğimde googleın dosyasını dizine atarak, yandexin de meta kodunu yapıştırak site doğrulama işlemi yapmıştım.

Bu dosyayı doğrulama işlemi yapıldıktan sonra kaldırıyor musunuz?