Nefes Darlığı Hk.
33
●650
- 01-11-2020, 12:03:18aslında bakarsanız birçok nedeni var hocam anksiyete,burun kemik eğriliği (rahat nefes alamamak), üzülmek her şeyi kafaya takmak başlıca nedenleridir. ben de kusma isteği bayılacakmış gibi olma gibi şeyler oluyordu doktora gittiğimde birkaç ilaç vermişti gün içerisinde aşırı uyku ve halsizlik yaptığı için bırakmıştım şu sıralar stresli bir süreçten geçtiğim için ara sıra bana da uğruyor..
- 01-11-2020, 12:06:34Kaygı bozukluğu sebebiyle yaşanan bir durum, stres azaltıcı şeyler yapın. Örneğin nefes egzersizleri veya yoga(bunu şiddetle tavsiye ederim).
Anksiyeteniz hayırlı olsun. Psikiyatriye uğrayıp sizi rahatlatabilecek ve tedavinizi olurken hayatınızı kolaylaştıran ilaçlar ile desteklenebilirsiniz.
Kafaya takmamaya çalışın, dışarı çıkıp gezin. Evcil hayvan falan edinin. İnsan ne yaparsa kendine yapıyor çünkü - 01-11-2020, 20:36:58Kafaya takma olayı çok sıkıntı bende ya, istemesem de umrumda değil desem de bilinç altıma giriyormertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-11-2020, 23:20:05Bu durumu 1 ay önce yaşadım Allah düşmanıma vermesin gerçekten çok kötü bir durum. Gece uykudan uyandım nefes alamıyordum, temiz havaya çıkıyorum ama aldığım nefes yetmiyordu ve devamlı gelen esneme isteği tabi esnemeyi de beceremiyordum. O gün zindan gibi geçti. Herhangi bir doktora vs gitmedim lakin psikolojik olduğunu biliyorum şimdi yine darlık geliyor fakat kafayı başka bir işe verdiğimde darlık olduğu aklıma gelmiyor, rahat nefes alıp verebiliyorum. Sizinde psikolojik olabilir yine de tedbiri elden bırakmayın bir doktora gözükün. Geçmiş olsun.