• 24-09-2020, 22:14:29
    #10
    Arkadaşlar hiç bir şekilde çıkar bir yol bulmaya çalışmayın. Devlet öpmeden bırakmaz. İlla 1 araba kendinize 2 araba da devlete almak zorundasınız.
  • 25-09-2020, 06:08:48
    #11
    Hwarang adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Alakasız ama yavru vatan diyorlar oradan araba vs alamıyorsun yasak çok saçma geliyor.
    Kıbrısın tek avantajı kimlikle gidebilmektir. Yoksa kıbrıs vatandaşları Türkiyeden kendini soyutlamış imkanı olsa Türk sokmaz sınırlarına.

    Konuyu açan arkadaşım, senin gibi yüzbinlerce insan düşünüyor senelerdir ama bunu yapabilen sadece çifte vatandaşlar var, araba kimin üzerineyse onunla birlikte kalır ve çıkar. Senin düşündüğünü senelerdir yapanlar var, çok nadirdir, kıbrıstan buraya zor, imkansız değil ama şartları var. Devlet bunu istemiyor zaten seni kucağa almazsa rahat edemez. Alacan buradan 1 kendine 1 bankaya 1 devlete ozaman sen muhteşem halksın onun gözünde.. Kıbrısta en az 185 günü bulunman lazım o sene için, arabayı getirmek istiyorsan. Değiştimi kanun bilmiyorum böyleydi en son. Yurtdışında adres belirtiyorsun 185gün orada kalıp kalmadığını belgelemen gerekiyor.