• 09-08-2020, 22:10:58
    #28
    Ody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benimde delik @phpbot; sende de vardı
    aynen ağa bende de var . eski kulağı kesiklerden kim kaldı bi sen bi ben.

    şimdi şöyle bir durum var . denizden dolayı kulak zarı delinmesi olmaz . kulağınız zaten deliktir. ordan su kaçtığı için ağrı yada işitme kaybı yapmıştır. iltihap kurutucu ilaçlar ile duyma sıkıntınız geçer. ağrınız diner ama ona güvenipde peşini bırakmayın tıp fakültesi tarzında bir yere gitmenizi öneririm. neden diyecek olursanız ben devlet hastanelerinin bi şeyin yok geçer iyileşir şu ilaç iyi gelir vs gibi telkinleri yüzünden bi kere ameliyat oldum geç kaldığım için yani al ilacı kullan 10 güne gel 20 güne gel konularından ötürü. tıp fakültesine gidince adamlar direk gün verdiler. emar , tomografi vs çekip. kısacası yapabileceğiniz en derin araştırmayı yaptırın derim. zaten bi kulağınız sıkıntılıymış diğerinde de sıkıntı hayatı olumsuz etkiler.

    bende şu anda da var sıkıntı. doktora gidip geliyorum habire. yarın ameliyat için gün verecek sanırım emar sonucu çıktıysa kulak işi sıkıntılı iş. allah herkese yardım etsin.

    bir de eğer delik yoksa iltihaplanma falansa panik yapmayın . ilaçlar ile geçecektir. dediğim gibi ne olursa olsun en derin şekilde araştırma yaptırın.
  • 09-08-2020, 22:13:07
    #29
    Geçmiş olsun hocam..benim sağ kulağımda %90 işitme kaybı var. Sol ise %50 civarında. Zor gerçekten
  • 09-08-2020, 22:31:36
    #30
    TomJones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun hocam..benim sağ kulağımda %90 işitme kaybı var. Sol ise %50 civarında. Zor gerçekten
    Aynı ben. Sol 59 sağ 96
  • 09-08-2020, 22:32:52
    #31
    huseyinbozca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne zamandır ve işitme kaybı var mı
    İsitme kaybi, baş dönmesi, denge kaybı, vardi beykoz Paşabahçe de bi hastane ye gittim 70 yaşında bi doktor yazdığı ilaçla 3 ayda düzeldim ben çok şükür. 2 yil oldu benim
  • 09-08-2020, 22:34:05
    #32
    Ody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İsitme kaybi, baş dönmesi, denge kaybı, vardi beykoz Paşabahçe de bi hastane ye gittim 70 yaşında bi doktor yazdığı ilaçla 3 ayda düzeldim ben çok şükür. 2 yil oldu benim
    Çok sevindim. Bu bana biraz moral oldu
  • 09-08-2020, 23:21:01
    #33
    Hocam benimde denizden yüzdükten sonra sol kulağımda işitme kaybı oluştu Çarşambaya randevu aldım bu yazınızı okuyunca içimde bir korku oluştu
  • 09-08-2020, 23:36:31
    #34
    Wenny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam benimde denizden yüzdükten sonra sol kulağımda işitme kaybı oluştu Çarşambaya randevu aldım bu yazınızı okuyunca içimde bir korku oluştu
    En azından bir kulağınız duyuyor alışırsınız
  • 09-08-2020, 23:38:37
    #35
    Geçmiş olsun, benim de 20 yasımda bir sabah durduk yere sağ kulağım ses almamaya başladı, doktora gittim geldim, yattım hastanede, tomografi vs. hiçbir şey bulunamadı, sonradan hafif düzeldi fakat orta derece işitme kaybım var sağda, sol tarafta da hafif derece. Bildiğim kadarıyla zar yırtılması çok büyük bir sorun değil, kendi kendine kapanıyor. Zaten iltihap vb. durumlarda kulak zarına tüp takılıp iltihabın akmsı sağlanıyor, bir bakıma delik açıyorlar.
  • 10-08-2020, 19:33:35
    #36
    Tekrardan merhaba. Bugün tekrar doktora gittim araştırma hastanesine. Kulağımı inceledi ve o da kulak zarımın delik olduğunu, iyileşecek bir şey için ameliyat önermediğini söyledi. İlaçları düzenli kullandığım ve kulağıma su geçirmediğim takdirde 3 ay sonra kulak zarı kendini yenilermiş. Buna da %90 ihtimal verdi. Biraz yüreğime su serpildi tabi. 3 aya kadar nasıl idare edeceksin derseniz mevcut kullandığım işitme cihazının sesini yükselttirdim işitme merkezime gidip. Şimdilik işimi görüyor. Yine de aşırı üzgünüm tabi, zaten bir kulağım olmadan yaşıyordum, şimdi ise birini daha riske attım. Neyse olmuşla ölmüşe çare yok. Karalar bağlamak yerine çözüm üretmeye çalışıyorum bakalım. Gelişmelerden haberdar ederim.