Ody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde delik @phpbot; sende de vardı
aynen ağa bende de var . eski kulağı kesiklerden kim kaldı bi sen bi ben.

şimdi şöyle bir durum var . denizden dolayı kulak zarı delinmesi olmaz . kulağınız zaten deliktir. ordan su kaçtığı için ağrı yada işitme kaybı yapmıştır. iltihap kurutucu ilaçlar ile duyma sıkıntınız geçer. ağrınız diner ama ona güvenipde peşini bırakmayın tıp fakültesi tarzında bir yere gitmenizi öneririm. neden diyecek olursanız ben devlet hastanelerinin bi şeyin yok geçer iyileşir şu ilaç iyi gelir vs gibi telkinleri yüzünden bi kere ameliyat oldum geç kaldığım için yani al ilacı kullan 10 güne gel 20 güne gel konularından ötürü. tıp fakültesine gidince adamlar direk gün verdiler. emar , tomografi vs çekip. kısacası yapabileceğiniz en derin araştırmayı yaptırın derim. zaten bi kulağınız sıkıntılıymış diğerinde de sıkıntı hayatı olumsuz etkiler.

bende şu anda da var sıkıntı. doktora gidip geliyorum habire. yarın ameliyat için gün verecek sanırım emar sonucu çıktıysa kulak işi sıkıntılı iş. allah herkese yardım etsin.

bir de eğer delik yoksa iltihaplanma falansa panik yapmayın . ilaçlar ile geçecektir. dediğim gibi ne olursa olsun en derin şekilde araştırma yaptırın.