nimubutik adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Martı scooter açığı var
22
●1.036
- 27-07-2020, 11:58:27Üyeliği durduruldu[QUOTE=ebubekirbastama;1077691392]Yorumlarda orada bı karışıklık olmuş fakat benim dediğim o değil 3 4 bedava mevzusu değil evet GPRS takip cahizlari var fakat bunu çıkarmak zor değil açığı komple burada yazmam doğru olmayacağı icin yazmadım. Fakat örnek vermek gerekirse benim oturduğum yerde atıyorum 50 martı var bu 50 martı da her 3 martida 1 tanesi yok olabilir içindeki mekanizması GPS sökmek bukadar zor değil
- 27-07-2020, 11:59:49Üyeliği durdurulduTam olarak bu evet kilitten sonra olay patlıyor benim bulduğumTheOrder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-07-2020, 11:59:54Zor,nimubutik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Martı'nın sadece üzerindeki kilit mekanizmasında değil, gövdesinde de gps sinyal vericileri var, çalan kişinin kolay kolay mühendislik bilgisi yoksa sökebileceği bir türden de değil. Zaten onu yapabilecek kapasitede bir adamın da öyle bir şeyle uğraşmaz.
Martı şirketine bunu kanıtlarıyla bildiren bir mail atın, ücret beklentisi vs bahsetmeden. Şirket zaten bunu inceledikten sonra size gerekli görürlerse mükafatını verir. - 27-07-2020, 12:03:24burada ulaşın kendilerine, dediğiniz gibi bir açık varsa ve ödül almak istiyorsanız bunu da açık olarak bildirin.
- 27-07-2020, 12:22:56Merhaba,
Size özel mesaj olarak da yazdığım gibi, uygulamaya girdiğinizde "contact us" kısmından bilgi yazmanız yeterli. Sizi hemen arıyorlar. Evet, az önce sizin için yazdım ve 13 dakika içerisinde arandım. Eğer sistemdeki numaranız gerçek numaranız ise ve telefonunuz ulaşılabiliyorsa, sizi arıyorlar. Bunun yanı sıra, destek@marti.tech adresine e-posta atabiliyorsunuz. Ancak, uygulamadan yazarsanız çok daha hızlı çözüm sağlanır.
Ben açıkçası, üzerinde "contact us" yazan uygulamada, hata bildirim yeri olduğu halde, konunun neden buraya açıldığına anlam veremedim. Sizin için martıya ben ulaştım. Böyle bir açıktan haberleri olmadığını söylediler. Ya açığı özel mesaj aracılığı ile "net bir şekilde" açıklayın, bildirelim. Ya da siz dediğimiz yolla martıya ulaşın, açığı fark edip kapatsınlar. Fark etmez hangi yolu seçtiğiniz. Bir ödül vereceklerini düşünüyorsanız, kendiniz söylediğim yolla ulaşın.
Bu şekilde markaya zarar veriyorsunuz. Aynı zamanda kötü niyetli insanların da deneme yapması için fikir sahibi olmalarına neden oluyorsunuz.
Amacınız gerçekten açık gidermekse, postu kaldırıp, martıya ulaşın.
bu açık değil + olarak bu martıların GPRS üzerinden takip edilebildiğini bir düşün