Şimdi bakıyorum aynı özelliklerde Windows laptop 9000 TL, daha düşük özelliklerde Macbook Pro 20000 TL. Diğer laptop üstünde ekstra para vermeden usb takacak, hdmi takacak bir sürü giriş var.
Aynı özellik için konuşuyorum, macbook 1.8 kg, diğer laptop 2.1 kg.
Arada bulunan 11000 TL fark sadece ekranı için mi ödeniyor? Şu an çantamda eski bir Sony laptop kullanıyorum kafadan 7 yıl kadar oldu. İşime yarıyor fakat yenilemek istiyorum. Sadece visual studio kullanıyorum.
Telefon olarak ilk çıktığında iphone 6 (6 yıldır bozulmadı) almıştım ondan önce S3 vardı genelde elektronik cihazları öldü noktasına gelene kadar değiştirmem.
Yine kullanışlı 6-7 yıl götürecek bir laptop arıyorum değer mi 20 bin vermeye?
Macbook ne işe yarıyor?
44
●1.496
- 01-07-2020, 14:12:54Kesinlikle farkındayım 2 gün önceki sıfır fiyatı arasında şu an 1000 TL fark var. İkinci el satanlar da hemen yükseltmiş fiyatları.Solutions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-07-2020, 14:13:01Keyfi gösteriş için alacaksan değmez. Macbook PRO iş bilgisayarıdır. İşletim sistemi, kolay kullanımı ve performansından dolayi tercih edilir. Ayrıca ekran kalitesi muhteşemdir. Hani o baktığın windows makinelerde bulamazsın. Özellikle tasarımcıysan, Macbook kesinlikle şart.
- 01-07-2020, 14:14:10Üyeliği durdurulduFakat harici ekran kartı olmasına dikkat et. Dahili ekran kartı bir yere kadar götürür sonra üzer seni.Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-07-2020, 14:15:09macbook deger kaybetmez ortalama 10 yil sıkıntısız kullanırsın klavyesi touchpadi konforludur ekrana hiç deginmeme gerek yok şarjı uzun gider. surekli windows gibi çökme, mavi ekran, kasma driver uyumsuzlugu felan olmaz mac sorun istemeden bilgisayar kullanmak isteyenler içindir