Bu ayın başından beri hastayım. ilk gitmemde serum + 6 iğne ve bir poşet ilaç ikinci gitmeme yine iğne ve bir kutu ilaç.. 1 haftada 9kg verdim. Çocuk nasıl dayansın çok ağır salgın var.
Çocuk içebiliyorsa kendiniz nar suyu, portakal suyu ve kivi yedirin bana çok iyi geldi. (C vitamini)
Sizin şehirde yoksa yakın şehirdeki hastanelere geçin, çocuk acilde olanlar tecrübesiz yeni mezun doktorlar çok yoğun zaten ilgilenemiyorlar. Uzman çocuk hekimine götürün. Şehirde uzman çocuk hekimi diye aratın. İstanbul olsa seçenek çok senin şehrini bilmiyorum.
İğne yemeden o yavru düzelemez, özellikle uzman bir çocuk hekimi şart.
İshal varmı?
Dostlar bana bir akıl verin.Kafayı yiycem.
110
●3.774
- 22-01-2020, 22:39:09Hocam eğer gerçekten alınması gerekiyorsa alınsın. Uzman birisine göstermekte fayda var. Umarım hızlıca iyileşirAkbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun şimdiden.
Yıllardır bademciksiz yaşıyorum. Daha ölmedimbilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spor yapıyorum doğru besleniyorum. Ayrıca kışın bile kısa kollu giynirim. Genelde üşümem. Ve çok nadir hasta olurum.
Ayrıca dediğinizde kısmen haklısınız ama bazı insanlarda genetik veya dış faktörler yüzünden, bademcik işlevini yerine getiremiyor ve iltihaplanıyor. Vücutta o iltihabı atamıyor. Bu olduğu taktirde alınması gerekiyor. İnternette araştırabilirsiniz. - 22-01-2020, 22:44:14Kardesim eğitim araştırma hastahaneleri istanbulda iyidir sisli etfal sariyer falan.
Ama senin orda neresi var bilemiyoruz.
Devlet hastahaneleri cok yoğun oluyor dedigin gibi, ozel hastaheneye veya bulunduğun bolgedeki bu hastalık konusunds uzman olan dr lara gitmeni tavsiye ederim. Iyi eczacilara danışabilirsin doktoru bu arada, onlar dr lari iyi tanıyor.
Rabbim yavrucaga acil sifalar nasip etsin insAllah - 22-01-2020, 23:00:58Hocam naçizane faydam olur diye diyorum https://www.google.com/search?q=fmf+...hrome&ie=UTF-8
doktorlar teşhis edemiyor hastalığı belirtiler varsa bir üniversite hastanesinde detaylı test yapılmalı
Geçmiş olsun şimdiden.
