Kapıya polisler geldi, ifadeye verecem.
54
●5.336
- 21-01-2020, 12:15:53Hocam gideceksin otomatik botla çekiliyordu haberim yok vs diye ifade vereceksin daha sonra arabulucu olayı girecek devreye. Avukatın anlaşacak telif bedeli isteyecekler sizden. Ödeyince dosya kapanacak. Film üreticilerinin yeni gelir kaynağı bu. Tutmayan bir filmi ***** sitelere sürüp daha sonra sitelere telif gönderiyorlar.
- 21-01-2020, 12:17:40Bende buna hastayım. Adalet diyorlar adalet gelince de niye geldi diyorlar.lifemedyam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Film siteleri bariz hırsızlıktır. Hırsızlığın cezası bellidir. Adamlar o filmleri cekene kadar ne kadar emek, para, zaman harcıyorlar sende git izlet para kazan sonra adalet.
Adalet yerini bulmuş.. - 21-01-2020, 12:17:48Üyeliği durdurulduÇok ciddi yaptırımları var komik, başıma gelmedi diyen arkadaşlar beklesin elbet gelir. Adamlar milyonluk yatırımlar dönüyor elbet polis vs gelir. Sonrada burada haktan bahsediliyor. Adamların içeriklerini sen çal sonrada başıma gelmedi, komik bu senenin modası oldu. Hafız gelir üye olur pinterestle uğraşır. Cidden kimi kandırıyorsunuz? Kendinizi mi Bizi mi?
- 21-01-2020, 12:18:53
- 21-01-2020, 12:18:57Eğer hitiniz yok ve site trafik almamış ise durumu, web developer olarak kendimi geliştirmek adına web site tasarımı ve farklı web sitelerinden içerik çekme yazılımları ile çalıştığını belirt. Site kesinlikle aktif olmadı vs gibi şeyler söyle. Alan adın sektör ile ilgiliyse de, domain al sat sektöründen bahset ekmek parası de. Hiç film sektöründe tecrübem olmadı ama sanırım bu tür bir ifade kısa yoldan dosyayı kapatır. 😄
Edit : /SEO Çalışması da yaptığını ve sitenin google üzerinde üst sıralarda gözükmüş olabileceğini belirt ve kesinlikle savcının dediği her şeyi reddet.
Savcı baskı yapar ama sen reddet, benim amacım YouTube gibi bir site yapmaktı ama ailesel problemlerden dolayı yapamadım de. (Belki buradan da sana acır kapatır dosyayi) - 21-01-2020, 12:20:54Komik yazacagina forumda arama yapsaydin ilk defa duymamis olurdunBayburtLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
