Merhaba öncelikle kimsenin moralini bozmak istemem ama son zamanlarda yaşadığım şeyler çok fazla geldi ve artık hem içimi dökmek hem de fikir almak istiyorum. Öncelikle ben bir hemşireyim lise ve üniversite de hemşirelik bölümünü bitirdim. Liseyi birincilik ile bitirdim. üniversitede sınıf birincisiydim. Babam yıllardır hasta olduğundan üniversite okurken aynı zamanda nöbetlere gidip çalışmak zorundaydım daha üniversite bitmeden hastanesi ile 1 yıllık sözleşmeli işe girdim. lise mezunu statüsünde çünkü okulum daha bitmemişti ve bu sene mezun oldum kpss den 91 aldım istanbul şile ye atandım ama sağlık bakanlığı bir kağıt göndererek sözleşmeli çalıştığım için atamamı yapmadı. Benim sözleşmem zaten atama tarihinden önce bitti. Hem okul, hem iş, hem kpss ye bir senedir verdiğim emeğin, yaşadığım zorluğun haddi hesabı yok.. Ama bütün emeğim boşa gitti ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum ailemin atandığım zamanki mutluluğu ile atamamın iptal olduğu zaman yaşadığı hüzün ömrümden ömür götürdü.
Tekrar sınava hazırlanmaya karar verdim ama bu süre zarfında sözleşmeli çalışamam çünkü tekrar atanırsam tekrar iptal edilecek. Daha önce makale yazarlığı vs işler yaptım. Artık hem sınava hazırlanıp hemde gelir sağlamak istiyorum ve bu konuda ne yapabilirim, tavsiye bekliyorum. Ayrıca Okuyan herkese teşekkür ederim.
KPSS'den 91 aldım ama hakkım yenildi, yardıma ihtiyacım var.
26
●1.598
- 01-12-2019, 01:57:12bakanlığa dilekçe yazdım geri dönüş olmadı avukatla görüştüm onlarda olan parana olur bir şey değişmez dedilereslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-12-2019, 01:58:23Hocam geçmiş olsun üzgünsünüz şuan ancak eminim en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alacaksınız biraz sabır. Liseden bu yana her konuda oldukça başarılı olmuş ve sonunda kpssden ise pek çok kişinin yapamayacağı bir puan elde etmişsiniz. Bütün bunlar bir kerelik tesadüfi bir durum olsa üzülmenize hak verirdim ama dediğim gibi başarılı bir insansınız ve bir sürekliliğiniz var oyüzden endişeye üzüntüye kapılmadan aynı şevk ve enerjiyle çok daha iyisini yapmaya çalışın tek odak noktanız o atandığınızdaki heycan ve mutluluk anı olsun. Herşey gönlünüzce olsun inşallah bende, sizde, emek veren herkes bir gün emeklerinin karşılığını alır.
- 01-12-2019, 02:01:28eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleçok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için umarım sizinde gönlünüzce olur beni üzen ailemin sorumluluğu üzerimde olduğu için haksız yere benden çaldıkları bir sene.Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle