• 21-09-2019, 01:03:50
    #28
    Her sebepten olabilir, normal bir şey. Ama bir tanrının varlığına inanan biri ateist olamaz.
  • 21-09-2019, 01:07:45
    #29
    Üyeliği durduruldu
    Bu dünyaya gelmeyi ben istemedimki diye birşey yok hepimiz istedik. Bize soruldu ve istedik evet.
  • 21-09-2019, 01:10:22
    #30
    merak etme evlenip coluk cocuga karıştıktan sonra kendine gelir bekarken ateist olan arkadaşım evlenip cocugu oldugunda cocuguna mevlüd yaptırdı
  • 21-09-2019, 01:39:09
    #31
    Din ve İnanç konusunda uzunca bir şeyler yazacağım sıkılmadan okursunuz inşallah
    Bu söyleyeceklerim sadece benim görüşümdür, İnsanlar inanç konusunda özgürdür, bkn. Bakara 256 İnançlar konusunda tartışılabilir ancak bir kimse kesinlikle inancından dolayı yargılanamaz veya zorlanamaz En-am 107 "Allah dileseydi ortak koşmazlardı. Biz seni onların başına bir bekçi yapmadık. Sen onlara vekil (onlardan sorumlu) da değilsin." Ben güzel ülkemin Doğu Anadolu bölgesinde doğdum büyüdüm,hep klasik dini inançla yetiştirildim, yok evliyalar yok velilerin duası olmasa dünya dönmez vs. vs. Bir gün Din'e olan inancımı kaybettim, çünkü çok saçma geliyordu, bir süre böyle devam etti, sonrasında bütün kutsal kitapları okumak istedim İncil(Matta-Yuhanna - Yuka), Kitab-ı Mukaddes(Tevrat ve Zeburu içinde barındıran kitap) ve tabiki Kuran-ı Kerim aaa bir baktım ki bize anlatılan din ile Kuran çok farklı ve kuran gerçekten çok mantıklı tekrar inancımı kazandım, size tek tavsiyem dininizi önce Kuran'ı anladığınız dilden okuyarak öğrenin inanın çok şaşıracaksınız, ben eminim ki Ahirette bir çok inanan çok şaşıracak, son olarak Dünya velilerin veya evliyaların duaları ile dönmez Açısal momentum korunduğu sürece dönecektir.
  • 21-09-2019, 02:35:57
    #32
    MuhammedEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nefes alması yeterli.
    Sen istemedin şu an olmak ama istediğinde nasıl geleceksin?
    Bilet alıp dünya'ya geliyorsun?

    Bu yanlıştan döndürürseniz ne mutlu size ve arkadaşınıza.
    Hocam dünyanın bi derdi nefes alıp vermekti zaten Çalan çırpan yesin içsin gezsin diye köle olarak gelmişiz.
  • 21-09-2019, 03:29:42
    #33
    Şu şarkıyı dinlerken bu konuya denk geldim. Amaaan deyip konuyu geçerken, bu şarkıyla da sizleri baş başa bırakıyorum


    https://www.youtube.com/watch?v=9O0jlmIXn5Y
  • 21-09-2019, 04:02:41
    #34
    adam yaratıcısına trip atmış özgüvene bak . inanmassa inanmasın kimsenin umrunda değilde hayatımda okuduğum en ergen cümleler kusurabakmayın. hayatında başarılı olmak için hiç birşey yapmamış insanların yaratıcıya isyan etme hakları yok bana göre ruh sağlığı bozuk insanlar.
  • 21-09-2019, 11:10:31
    #35
    İnternet üzerinde dolaşan bilgi kirliliği nedeniyle günümüzde herkesin aklını kurcalar ve içten içe kemirir. Arkadaşınız da bu bilgi kirliliğinin eseri olmuş, şuan için aldığı karar onun için gayet doğru ancak ilerleyen zamanlarda yanlış yola saptığını acı bir tecrübe ile öğrenecektir. İnşallah fazla geç olmadan doğru yola geçiş yapar.
  • 21-09-2019, 12:26:47
    #36
    Sümerlilerin dini inanç ve geleneklerini araştırın çok şaşıracaksınız...Arkadaşın Ateist değil Deist olmuş ))