Din ve İnanç konusunda uzunca bir şeyler yazacağım sıkılmadan okursunuz inşallah
Bu söyleyeceklerim sadece benim görüşümdür, İnsanlar inanç konusunda özgürdür, bkn. Bakara 256 İnançlar konusunda tartışılabilir ancak bir kimse kesinlikle inancından dolayı yargılanamaz veya zorlanamaz En-am 107 "Allah dileseydi ortak koşmazlardı. Biz seni onların başına bir bekçi yapmadık. Sen onlara vekil (onlardan sorumlu) da değilsin." Ben güzel ülkemin Doğu Anadolu bölgesinde doğdum büyüdüm,hep klasik dini inançla yetiştirildim, yok evliyalar yok velilerin duası olmasa dünya dönmez vs. vs. Bir gün Din'e olan inancımı kaybettim, çünkü çok saçma geliyordu, bir süre böyle devam etti, sonrasında bütün kutsal kitapları okumak istedim İncil(Matta-Yuhanna - Yuka), Kitab-ı Mukaddes(Tevrat ve Zeburu içinde barındıran kitap) ve tabiki Kuran-ı Kerim aaa bir baktım ki bize anlatılan din ile Kuran çok farklı ve kuran gerçekten çok mantıklı tekrar inancımı kazandım, size tek tavsiyem dininizi önce Kuran'ı anladığınız dilden okuyarak öğrenin inanın çok şaşıracaksınız, ben eminim ki Ahirette bir çok inanan çok şaşıracak, son olarak Dünya velilerin veya evliyaların duaları ile dönmez Açısal momentum korunduğu sürece dönecektir.