• 28-03-2019, 10:04:51
    #1
    Sabah Sabah beni benden alan bir müşteri daha önce hiçbir müşteriye böyle saygısızca konuşmadım fakat bu beni sabahın köründe cinlerimi tepeme getirdi. Sizce müşteri herzaman haklımıdır ?


    Yazdığınız her bir mesajı dikkatlice okudum evet haksız burda benim çok sert çıkmışım. fakat selam Allahın selamı. hiç vermek zorunda değildi benim derdim bana selam vermesi değil çarpıtmayın lütfen hello da diyebilirdi ozaman hiçbir sorun yoktu benim için. hey dostumda diyebilirdi.Hatta eleman benim araca göre varmı da diyebilirdi. Benim için sorun Allahın selamını en güzel şekilde vermesiydi. Bir müslüman olarak herşeyi doğru yazıyor bu akıllı meret onumu kısaltıyor ben haklı olduğumu düşünüyorum yalnış birşey yaptığımıda düşünmüyorum.herkesin kendi düşüncesi.
  • 28-03-2019, 10:06:25
    #2
    slm yazar, merhaba yazar, isterse selam bile vermez bu sizi neden bu kadar gerdi anlayamadım ki ?

    Esnaflık yapmayın siz bence.
  • 28-03-2019, 10:07:04
    #3
    belki eski tip telefon kullanıyordur veya telefonda kelimeyi otomatik düzelten bir sistem yoktur belkide eski kafalıdır ben olsam birşey demez düzgün cevap verirdim.
    veyahut siz tersinizden kalkmışsınız : )

    * belkide ben çok iyimserim
  • 28-03-2019, 10:07:46
    #4
    Müşteri haklı. Mu'yu ayrı yazmamış ona da laf edin.
  • 28-03-2019, 10:11:06
    #5
    üzgünüm yaptığınız şov, başka bişe değil.
  • 28-03-2019, 10:11:44
    #6
    Şaka mı bu?
    Adam ne yapmış ben anlamadım.
  • 28-03-2019, 10:11:50
    #7
    Platin üye
    kuyuto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sabah Sabah beni benden alan bir müşteri daha önce hiçbir müşteriye böyle saygısızca konuşmadım fakat bu beni sabahın köründe cinlerimi tepeme getirdi. Sizce müşteri herzaman haklımıdır ?

    Hocam selam, öncelike müşteriye karşı olan tavrınızı kınıyorum.

    Kişi istediği gibi yazabilir, ilk defa size mesaj atan birisine bu şekilde davranıyor olmanız hiç hoş birşey değil.

    Bu arada selamın aleyküm diye yazılmaz doğrusu :


    Selâmün aleyküm




    Aklınıza bulunsun.
  • 28-03-2019, 10:14:51
    #8
    Dostum sen esnaflığı boş ver belli ki içinde yok. KPSS ve YDS'ye çalışıp memur ol. O zaman rahat rahat azarlarsın milleti selam vermediği için.
  • 28-03-2019, 10:16:50
    #9
    bence yazan kişi yabancı.
    o kadar yazabiliyor.
    ağır olmuş