• 11-01-2019, 22:53:29
    #19
    serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fatura kesiminden itibaren garanti 2 yıldır.

    Taksi çıkması ile kesinlikle alakası yoktur. Taksi çıkması=internet cafe çıkması olarak düşünebilirsiniz.

    Teşhir ürünü; İnsanların el ile bakarak kontrol ettiği yada vitrinde duran üründür yani kullanılmıştır ama kozmetik olarak %5-%10 yıpranmıştır sadece bu.

    Örneğin; Sıfır fiyatı 1000 TL teşhir fiyatı 750 TL ise tercih edilebilir, fakat teşhir fiyatı 900 TL ise tercih etmeyiniz. Genelde teşhir fiyatı geliş fiyatıdır
    değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. ürünü görüp öyle almayı düşünüyorum. bir ufak çizikte bile almayacağım. pazartesi görüşmemizi yapacağız olmazsa 27f modeline bakmayı düşünüyorum.
  • 11-01-2019, 23:32:47
    #20
    Platin üye
    Teşhirdeki monitörde kozmetik bir sorun olacağını da düşünmüyorum. Garanti fatura kesim tarihinden itibaren başlar. Rahatlıkla alabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • 12-01-2019, 00:29:18
    #21
    emreakdascomtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Edit: Ürünün seri numarası ile hp sitesinden teyit edip. Garantisi süresine bakıp alsam sorun olur mu?




    Çok mantıklı bir açıklama olmuş hocam fakat görevli öyle söylememesi ile birlikte. Yukarıdaki bir başka kişi bile teşhir ürün almış. Ama ürün monitör olunca hassas oluyorsun.
    Hocam görevli satmakla yükümlü . peki ya siz ?
  • 12-01-2019, 18:35:15
    #22
    Nums adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam görevli satmakla yükümlü . peki ya siz ?
    Görevliyle bugün konuştum hocam. Görevli bile teşhir ürünlerde sorun yaşayacağınızın yada yaşamayacağınızın garantisini veremem dedi. Ayrıca teşhir üründense bir farklı modelini önerdi. Müşteri temsilcisi (genel) önerir. Çünkü inciğine boncuğuna bakmaz. Sancaktepe şubesindeki görevli ile konuştuğumda önermem dedi ve ayrıca r10 daki vatan şubesinde çalışan yasin hocamda aynı şeyi söyledi.



    Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşhirdeki monitörde kozmetik bir sorun olacağını da düşünmüyorum. Garanti fatura kesim tarihinden itibaren başlar. Rahatlıkla alabilirsiniz diye düşünüyorum.
    Hocam teşhirde olan ürünlerde kılcal çizikler vs. olabiliyor ve olan şubeleri görevliyle aradığımızda diğer şubedeki görevli ürünün üstünde kılcal çiziklerin olduğunu söyledi. Ne kadar yazılımsal ve donanımsal sorun olmasada çizik vs. ürünü bozabiliyor ve arada 100₺ fark oynamış. Farklı modelini almayı tercih ettim. Değerli yorumunuz için teşekkürler



    Edit: Konu kilitlenebilir. HP 27f modelini almaya karar verdim.