Merhabalar, senelerdir Enpara-Finansbank ile çalışıyorum ve şimdi yeni açtığım işyerime yazar kasa koymam gerekiyor.
Sizin çalıştığınız, avantajı/dezavantajı olan bankaları önerebilir misiniz?
Bu konuda pek tecrübem yok, sanal pos çok kullandım ama fiziksel olarak bir yazarkasa ve pos cihazı daha önce kullanmadım.
İşlemler nasıl oluyor? Ortalama maliyeti ne oluyor?
İnternette bir ton ikinci el pos cihazı görüyorum, ikinci el pos cihazı alsam ne gibi dezavantajım olur?
Beni bilgilendirebilir misiniz?
Yazar Kasa / POS Önerisi?
22
●3.450
- 16-11-2018, 10:52:03Yapıkredi bankası yazarkasa/pos içinde entegrasyon kampanyası vardı. Hatta 300 tl puan yüklüyordu kredi kartınıza onu bir şubeye sorun.
Bunun dışında garantisi devam ediyorsa bilindik markalardan 2. el almanızda bir sakınca yok ancak teknik servisler kart değiştirme işine 250 tl civarı para istiyor. - 16-11-2018, 10:54:24Yapıkrediyle de çalışıyorum hatta mevcutta bir ihtiyaç kredim var oradan.Vergiseldestek1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz kampanyayı soracağım teşekkür ederim. - 16-11-2018, 11:00:46ne sayıldırsa sayılsın hepsini kullandım . ilk olarak banka aracılıgı ile alırsan yazarkasa pos cihazı yeni k.k verirler sana taksitle aldırıyoruz derler bir arızada servisi arayın derler cıkdırırsın. paran ile ingenico iwe 280 modelini öneririm 4 tane var kullandıgım. uzaktan erisimi icini farklı seyler yuklenmesi vs her seyi mukemmel. bankalar sadece pos baglıyor yazar kasa pos veren bankada vardır illaki. ama bu markayı iste.