Her zaman diyorum.. Bu ülkeye şeriat bir anda gelmeyecek. Başkanlık sistemiyle birlikte ve "Millet ne isterse o" algısıyla kademeli olarak gelecek. Ve pilot şehir Konya olacak.
Adı da "Konya İslam Cumhuriyeti" olacak.
Bunun için sadece biraz daha zamana ihtiyaçlar var.
Konya Başka Bir Ülke mi? Özerk Bölge mi?
58
●3.415
- 25-05-2018, 13:44:56
- 25-05-2018, 13:46:50Sen ne diyon ya?ibrahimatasoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin de bu iddialarınızı kanıtlamanızı kanıtlayamazsanız yöneticilerin işlem yapmasını rica edeceğim.h4lukg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 25-05-2018, 13:51:23Üyeliği durdurulduBi kendini bilmezin açtığı konu nerelere geldi arkadaş, moderatöre bildirdim kapatın konuyu diye ama kimse ilgilenmiyor. Millet bu tür konuları çok seviyor, sallamak resmen gelenek haline geldi. Ramazan ayında bu kadar kendini bilmez insanın burada olmasına çok şaşırdım açıkcası, Allah sonumuzu hayır etsin.
- 25-05-2018, 13:51:50Üyeliği durdurulduHocam Konya'lıyım. Ömrümün yarısı orda geçti.crooper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kız arkadaşımı otobüs terminalinde alnından öptüm diye dayak yiyordum.
İnsanlar birbirlerine namus kollayıcısı gibi görünmeye çalışıyorlar ama işin altında ise neler dönüyor bir bilsen.
Adamlar sabah namus bekçisi, akşam uçkurunun peşinde. Yemediği halt yok ama sen sokakta kız arkadaşınla elele tutuş neler derler bi görsen.
Buna yobazlık mı dersin ne dersin bilemem ama Türkiyenin en iğrenç şehridir açık ara. - 25-05-2018, 13:57:23Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ne konyaymış arkadaş, Bu yaşıma geldim 20 avrupa ülkesi 30 avrupa şehri, Türkiyede 35 il gezdim. Konya kadar güvenli insancıl bir şehir görmedim.
çok görmemek lazım.
iki mahkum hapishane penceresinden dışarı baktı...biri çamuru gördü diğeri yıldızları...