Otelin müşteri seçme/kabul etmeme hakkı vardır sonuçta. Başka bir sebepten size oda vermiyorum da diyebilir.
Siz kendinizi biliyorsunuz fakat karşıdaki sizi yüzünüze bakarak anlayamaz ne amaçlı geldiğinizi ve bu doğrultuda katı kuralcı olabilirler. Ki bunun en büyük örneği günlük evlerdir. Birine günlük ev tutacağım dediğiniz an işin rengi değişiyor. Siz ne kadar iyi niyetle olağan bir durumda da olsanız. Otellerde bu adı cıkma mevzusunun onune geçmek için katı davranıyor bölge bölge.
Bence otelin taktiridir fakat üslup cok yanlış. Sizi kabul edemem der ama size öğüt verecek kişi bir resepsiyonist olamaz.
Konuyu açan arkadaş izmirli, doğuda da kaldık batıda da demiş ama iç anadolu ilk oluyor galiba
Hocam Konya'lıyım. Ömrümün yarısı orda geçti.
Kız arkadaşımı otobüs terminalinde alnından öptüm diye dayak yiyordum.
İnsanlar birbirlerine namus kollayıcısı gibi görünmeye çalışıyorlar ama işin altında ise neler dönüyor bir bilsen.
Adamlar sabah namus bekçisi, akşam uçkurunun peşinde. Yemediği halt yok ama sen sokakta kız arkadaşınla elele tutuş neler derler bi görsen.
Buna yobazlık mı dersin ne dersin bilemem ama Türkiyenin en iğrenç şehridir açık ara.