Kırıcı olmaya çalışmıyorum. R10 Profil resminizin cool olmadığını düşünene kadar olgun değilsiniz, evinizi terk etmeyin. Resim artık cool gibi gözükmediğinde size evden güvenle ayrılabilirsiniz. Artık başınızın çaresine bakabilirsiniz.
Kırıcı değil ama önyargılı olmuş

R10 üyelim ilk zamanlarında kalma hatta ve hatta sigara bile kullanmıyorum artık

Bana sorarsınız neden orada durduğu bile mauamma

Kalmış öyle bir fotoğraf ve cool luk ile alakası yok siz söyleyince gözüme bile battı

Ama konuyla alakası olmadığına emin olabilirsiniz
Bir yakınım geçen yıl hem okurum hem çalışırım diyerek ayrılmıştı evinden. Şu an evine geri döndü borç ödüyor.
Böyle durumlarda var tabi
21 yaşında çıkıp 24 yaşında geri döndüm geçen yıl bu zamanlar temmuz ayın dogum günüm hala 24 üm demektir

. Güzel akdenız kıyısındaydım evden para ihtiyacım yoktu.Şehir biraz pahalıydı ama hızlıydı hem okudum hem öğrencilik hayatım oldu.Öğrenciliğimde derece de aldım, tek başıma kaldım ailedekiler para sıkıntısı çıkartmadı ama hep yatmadım hem hakkını hem dışarıda çalıştığımda (turizm sektörü) 3-3.5k arası maaş aldım iş geceleri diskodaydım. 3 yılın sonunda dönmek istemedim düzenim isteğim evet okudum bu bölümü boşa okumadım boşa harcama yapmadınız bana dediysem de babam soluğu kaldığım yeri basarak aldı.Şu an yanlarındayım yalnızlığa alışmışım ama bir pazar sabahı o kahvaltıda anne babayla patates kızartması çay peynir simit sucuklu yumurta yeme isteği gelince bir türlü geçiremezsin sırf bunun için bile kalıyorum bana kalsa ben de dönmezdim ama annem çok ısrar etti hiç bir iş yapmasan da gel dedi kanserdi en ufak çocuğuydum elim kolum bağlıydı.Ama şimdilerde babam iyi ki basmış tutmuş kolumdan getirmiş hızlı bir yaşantı sonrası şuan aile işine devam ediyor güzel bir birlikteliğim var evdeki herşeyde onların söz hakkı olsa ne olur?Biricik oğullarıyım yüzlerini düşürmedim ele güne karşı hep gurur hissettirdim ufak tefek sürtüsmeler olur ama bana bu hayatın bıraktığı en temel şey çift kişilik yatakta tek başıma yatmaya alışmak oldu.Aşırı rahatım ama sen sen ol gitme derim.Şuan da da askere gitmemek için yüksek lisansa başlayacağım öğrenciliğim son bulmadı tabii ki.Her şey zamanında güzeldi düşün askere dahi göndermiyorlar çünkü hala bebeğim gözlerinde.
Söyledikleriniz sanırım sonuna kadar doğru bu düşüncemi tekrar gözden geçireceğim
Teşekkürler..
ailesel olark bir sorunun yok ve onlardan ayrı eve çıkmak istiyorsun bence direk bir psikolog randevusu almalısın.
ailenle bol bol vakit geçir bir süre sonra onlar senin yanında olmayacaklar zaten 20'li yaşlarda maneviyata önem ver demiyorum ama maddi olarak da kendini zor duruma sokacak işlere girme. Para kazanmak iş yapmak ev geçindirmek çok zor işler benimde senin gibi düşüncelerim vardı ama ben ailemin yanında okuyordum olaylarımız biraz farklı.
gençliğine yazık etme 20 yaşında çıtırsın. Kafanı çalıştır yaptığın şeylerde söz sahibi olmak için ayrı yaşamana gerek yok. Para kazanma hırsı ya da yükselme hırsının yanı sıra eğlenmeye bak. Ben öyle yapıyorum fark ettim ki bunu yaptıkça para olmadan da insanın yaşayıp mutlu olabileceğini keşfediyorum. Sağlıcakla kal
Sanırım tüm ilişkimiz maratona düştüğü ve herkesin beyni farklı çalıştığından yaptığımız ve yapmak istediklerimiz farklı oluyor buda biz farklı alanlarda yönelmeye zorluyor ama burada arkadaşlar yorumlarını dikkate alıp tekrar ve tekrar gözden geçireceğim çok teşekkürler