14 yaşında yatılı okula gittim. 17 yaşından beri kendi paramı kazanıyorum. 20 yaşından beri tek yaşıyorum. Sana önerim ayrı eve çık. Kendi faturalarını öde, kendi sorunlarınla başa çık. Ama bunu yaparken annenlere bu durumun hem kendisi hem onlar için daha iyi olacağını açıkla. Ben kendim olup daha mutlu olacağım. Sizde kendi hayatınızı bensiz daha iyi yaşayacaksınız de. Şuan karşılaşmadın muhtemelen ama belli bir süre sonra, özellikle para kazanıp bir ağırlığın ortaya çıktığında baban ile ister istemez çatışmalar başlayacak. Özellikle bu sürede babanda emekli olursa. Bunun gibi bir ton şey olacak. Akşamları çay koyup tv izlemek yerine kendi evine çıktığında ne yapmak istiyorsan onu yapacaksın. Çıplak tv izlemek istiyorsan çıplak tv izleyeceksin. Gece 3 de parkda koşmak istersen koşabileceksin. Faturanı ödemediğinde avukatlar seni icraya verecekler. Ev bulmaya kalkarken emlakcılar ne kadar çok komisyon alıyormuş ha diceksin. Kiran gecikince ev sahibi arayıp ödeyemeyeceksen çık evimden diyecek. Ama hepsi hayat. Ve kendi hayatını yaşa bence. Ve geç kalma.
çok yanlış bilgiler veriyorsun hocam hemde baya yanlış her hayat her aile farklıdır. Aile bir zorunluluktur, senin yazını okuyan bir adam ailesini külfet gibi gören birinin cümleleri olduğunu anlıyor. 20 yaşında yeni ergenlik dönemini bitirmiş birisine bu kadar gaz verilmez.