İyi forumlar. Öncelikle konuyu nereye açıcağımı bilmediğim için buraya açtım yanlı açtıysam kusura bakmayın . Şöyle bir sorum olacak.
Forumda bir üye farklı dillerde makale siparişi & çeviri bölümünde ingilizce çeviri yaptıracağına dair konu açmış. Bunda tabi ki bir sorun yok.
Fakat başka bir çeviri yaptıracak kişinin konusunun altına da çeviri için yardımcı olabilirim diye yazmış.
Şimdi bir kişi hem ingilizce biliyorsa neden kendi işini kendi yapmasın da konu açsın. Bu gibi durumlar forumda normal mi karşılanıyor? Benim dikkatimi çekti. Art niyet düşünmedim ama aklımda almadı. Forumda yeni olduğum için bilmek istedim. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
Forum ile ilgili sorum var ..
2
●175
- 11-03-2017, 20:02:17
- 11-03-2017, 20:13:07Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bazı durumlarda kişinin iş yoğunluğu fazla olduğu için başka bir çevirmen veya makale yazarı arayabilir veya çevrilecek belgenin bazı yerlerinde yetersiz kalmış olabilir. Türkçe makale hizmeti veren kişilerde de aynı durum geçerli.