• 06-08-2015, 12:25:33
    #19
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    promiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eşinizin ailesinden uzaklaşın, eşinizi de ikna edin.

    şuan kazandığınızın yarısına çalışırsınız belki ama farklı bir ilde sadece eşiniz ve siz olursanız birbirinize daha sıkı bağlanırsınız.

    Anladığım kadarıyla siz eşinizle değil, eşinizin babasına ait iş yerinde çalıştığınız için ailesiyle anlaşamıyorsunuz. Laf söylediğinizde de doğal kadın mekanizması devreye giriyor.

    Uzaklaşın...
    Hay ağzını öpeyim, olayı tam olarak çözmüşsün. Ailesinden ayrılamazmış, başka bir yere gitmiyor.
  • 06-08-2015, 12:33:11
    #20
    Akrabalardan uzaklaşın hocam, bu lazım size doğru tespit edilmiş.

    Birde dini inancınızı bilmiyorum ancak, müslüman olduğunuzu varsayarak maneviyatınızı arttırmanızı, belki namaz, Kuran okuyarakda huzura ve rahatlığa kavuşabileceğinizi düşünüyorum. İbadet, dua ve manevi ortamlar huzurunuzu arttırıp problemlerinizin bir bölümüne yada tamamına çözüm olacaktır. (Allahın izniyle.)

    Saygılarımla
  • 06-08-2015, 12:43:40
    #21
    Namaz kılıyormusunuz hocam
  • 06-08-2015, 12:46:20
    #22
    Eşinize değer verin. Onun değerli olduğunu hissettirin. Hediyeler alın mutlu edin küçük süprizler yapın. Ailenizle beraber dışarı çıkın lunaparka falan gidin yani beraber olun kavga gürültü olmasın ayrılık hele hiç olmasın yapıcı olun yıkıcı olmayın. Kötü biri değilsinizdir eminim aile yıkmak yuva yıkmak kötü bir durum olur fakat siz dediğim gibi ailenize zaman ayırın ve daha fazla ilgi sevgi gösterin... İnşALLAH her şey iyiye gider.
  • 06-08-2015, 12:49:55
    #23
    Böyle durumlarla çok sık karşılaştım bu aralar. Kadının ailesine yakın evliliklerde çok sorun çıkıyor. Kadın tarafının işinde çalışmak, evinde oturmak, kadının ailesine çok düşkün olması sıkıntılı durumlar çıkarıyor. Tabi birazda insanın karakterine bağlı. Eşinizi ikna etmeyi başarıp ailesinden uzaklaşırsanız sorunlar daha fazla büyümeden çözüm yoluna girecektir diye düşünüyorum.
  • 06-08-2015, 12:51:35
    #24
    Üyeliği durduruldu
    psikolog yerine psikiyatr'a gidin. şu an yaşadığınız hayattan memnun değilsiniz ama tam da benim hayalimdeki hayata sahipsiniz evlilik ve bir tane kız çocuğuna sahipsiniz bu bence oldukça güzel bir şey. İnsan psikolojisi çok değişken ve hamur gibi bir şey, yoğurmaya devam etmezsen sertleşir ve tekrar şekil veremezsin. kafayı sıfırlamak gerekiyor, umarım aranız düzelir hiçbir şey bir çocuğu babasız veya anasız büyütmekten daha önemli değil, babasız büyüyen bir erkek olarak söylüyorum bunu.
  • 06-08-2015, 12:52:48
    #25
    SelcukSonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selam arkadaşlar, kendimi çok yalnız ve Çaresiz hissediyorum. Acayip derecede moralim bozuk ve uyuyamıyorum. Çocukluğum aklıma geliyor (90'lı yıllar). O günlere dönmek istiyorum. Ilk Aşkımı görmek istiyorum ama kızımdan ayrılmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Başım çok ağrıyor.

    Edit: eşimle hiç anlaşamıyorum. Sürekli kavga ve gürültü. Ne o beni Nede ben onu görmek istiyoruz. Aslında çeker giderim ama 2 Yaşında kızım var. Onsuz yapamam. Çok çaresizim.
    Cipralex kullanın her derde deva bende kullanıyorum tamamen pozitif oluyorsunuz hhiçbirşeyi takmıyorsunuz
  • 06-08-2015, 12:58:06
    #26
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bu tarz durumlarda erkeğin söz hakkı maddi gücüyle orantılı oluyor, haliyle maaşınızı da ailesi verdiği için şuan söz hakkınız yok.

    Yani maddi gücünüzü elinize alıp söz hakkınızı geri kazanabilirsiniz. Tabi bunun için ailesinin verdiğinden fazla para kazanıyor olmanız gerek ki size bahane sunamasınlar.

    O yüzden benim tavsiyem şimdilik bu tarz sıkıntıları görmezden gelin ve maddi bağımsızlığınızı kazanmak için ne yapmanız gerekiyorsa onu bulmaya çalışın. Sonrasında kimsenin size tek kelime söylemeye hakkı olmayacaktır.
  • 06-08-2015, 13:23:23
    #27
    @SelcukSonmez;

    Hocam o kadar kolay kestirip atmayın.Açık konuşayım bir ailenin boşanması demek o ailenin çocuğunun hayatının içine etmesi demek.Sorunları gözlemleyin.Sorun oluşturan taraf olmaktan kaçının yaşadığınız sorunlar ciddi sağlık sıkıntıları gibi sorunlar değildir mutlaka mantıklı hamleler ile doğru bir şekilde çözülebilir.

    Artık günümüzde yeni kurulan ailelerin sorunları genellikle kendi ailelerinden kaynaklanıyor ya kaynana sorunları,ya sizin ki gibi kayınbiraderler sorun oluşturuyor.İnsan kendi ailesiyle bile sürekli dip dibe olduğunda bir ton sorun,huzursuzluk çıkıyor.Çünkü sürekli yanında olduğundan özlem duygusu kayboluyor.

    Sabah 8 akşam 18-19.00 gibi bir iş ayarlayın başka bir yerde başka bir şehirde (tabi ki eşinizi ve çocuğunuzla beraber) Mutlaka fark edecektir.Eşinizi farklı bir şehre taşınmaya ikna etmek oldukça zor olacaktır fakat bununda basit bir çözümü var şuan ki mevcut maaşınızdan daha yüksek bir iş bulun veya kurun söyleyin böyle böyle 1.5 kat daha fazla gelirimiz olacak şeklinde sorunu çözersiniz diye düşünüyorum.

    Kadın veya erkek hiç bir şekilde evlilik sonrası annesi veya babasına fazla yakın olmamalı.Sinirlendiğiniz anlarda birbirinizi kırmamak için kafanızı dağıtabileceğiniz bir şeyler bulun.

    Bu arada baştan bazı şeyleri sıkı tutmakta fayda var.Ne olursa olsun 2 tarafta birbirine saygısızlık ve anlayış konusunda hata yapmamalı.