arkadaşlar geçen Temmuz ayında ttentten aradılar ve adil kullanım kotanız 50 gbyt 3 tl gibi bir farkla 75 gbyt a çıkarabilirsiniz gibi bir teklifle geldiler. daha önce de benzer bir telefon geldi ancak fazla düşünmeden reddettim, istedikleri para çok düşük olsa da yine de ilgilenmedim. Ancak en son yine aynı telefon geldiğinde ok dedim kabul ancak görüşme yapan bayan görevli onayı aldıktan sonra "ön ödemeli olanfaturanızı, kullandıktan sonra ödemeliy yapıyoruz" dedi ve ben bunu duyar duymaz itiraz ettim. Eğer öyleyse kabul ettimiyorum, fatura tarihini neden değiştiriyorsunuz diye itiraz ettim ama görevli çok geç bizişlemi yaptık artık bundan sonrasında itiraz etmek isterseniz merkezi aramalısınız gbi ibir şeyler söyleyip olayı oldu bittiye getirdi anlayacağınız.
Şimde ben bu hesabın içinden çıkamadım arkadaşlar açıkçası. Bu fatura tadihindeki değişiklikten sanki bir adet fazladan fatura ödüyormuşuz gibi bir his var ama bir türlü işin içinden de çıkamıyorum. ben 3 tl fark ödüyorum zannederken aslında bir ay fazla fatura da ödemiş olabilirim arada. az bi fatura da değil ayda 70 tl.
Bu gün, üç gün sonra bitecek olan sözleşmemizden dolayı yeni bir sözleşme için ttnetle görüşüp yeniden iki yıllık bir sözleşme yaptım.
Sonra fatura değişikliği ili ilgili bir araştırma yapmak için online faturaları gözden geçirmeye karar verdim. fakat ilgiçtir geçen temmuzda pakek değişikliği yaptığmız ay ve öncesinin faturaları yok! sistemden kaldırılmış veya hiçbirine ulaşılamıyor. o tarihden önceki üç dört faturayı denedim ama hiç biri yoktu.
Faturalar da ortada olmayınca iyice şüphelerim derinleşti ve bu konudaki fikrinizi ve varsa deneyimlerinizi merak ediyorum.
şimdiden teşekkürler.
TTNET ön ödemeli fatura, kullandıktan sonra ödemeli oldu?
4
●683
- 09-01-2015, 19:09:35Bu mantıkla Hem temmuz ayının 1inde bir fatura düzenleniyor hem de aynı ayın 31 ikinci bir fatura düzenleniyor. çünkü değişiklik o ay içinde yapılıyor. bir ayda iki fatura ve birini aynı ay içinde ödüyoruz, ikinci fatura da kullandıktan sonra ödeme olduğu için bi sonraki ayda ödüyoruz ama o da yine temmuz ayının faturası.
Normalde paket değişikliği varsa kalan günlerin farkı faturaya eklenir ama burda öyle bişe yok bi fark eklenmiyor faturaya, onun yerine ikinci bir fatura ekleniyor. İlginç tarafı da temmuz ayında olan bu değişklikler den önceki faturaları göremiyoruz yok etmişler sistemde. yıl değişmiyor aynı yıl içinde o tarihe kadar olan faturalar buhar olmuş. Burnuma kötü kokular geliyor ama yarın görüşcem onlarla.
adil kullanım kotasının değişikliği ile ilgil iteklif de onlardan geliyr. benim böyle bir talebim yok 50 gbyt dan 75 gbyt a çıkarıyoruz sadece 3 tl gibi bir fiyata deniyor ama görünüşe göre bu değişiklik bahanesiyle fatura ödeme yöntemini de değiştirip aynı ay içinde ik ifatura ödemek durumunda bırakıyorlar, şüphem o yönde. - 09-01-2015, 19:18:42Müşteri hizmetlerini arayarak tüm fatura dökümünüzü istediğinizi söyleyin. Göndereceklerdir.
Geçen sene yaz başlarında bizimde 44 tl olan 50 gb adil kullanımı 1 tl farkla 100 gb çıkarttılar. Tabi 1 sene dolduktan sonra 1 tl kampanyası bitti ve 97 TL oldu. Tekrar bir kampanyanın içine sokup 75 TL civarına düşürdüler. Önümüzdeki ay taahhüt doluyor ne yapacağımızı da bilmez haldeyim
- 09-01-2015, 19:30:11bizim taahüt ayın 12sinde doluyor. bu günden yeni bir sözleşme yaptık ama bu ay bizi nasıl bir oyun bekliyor onu da biz bilmyoruz. Ama o geçen temmuzdaki değişiklik ve o aydahil önceki faturaların da yok olması şüpheyi güçlendiriyor.
Şimdi bi ayak oyunu varsa ve ben bunu telefonla ispat edersem, sadece yaptıkları kasıtlı işlemi geri almış olacaklar ve hiç bir ceza da almayacaklar bu durumda. Bu nasıl bi iştir anlayamadım. ben bu durumdan emin olduktan sonra bunlara tazminat davası açsam aslında en doğrusu o olur. Çünkü bu işleri yapanlar bi ayak oyunuyla bize kasten fazladan fatura ödetiyorlar ve bu suçtur!