arkadaşlar geçen Temmuz ayında ttentten aradılar ve adil kullanım kotanız 50 gbyt 3 tl gibi bir farkla 75 gbyt a çıkarabilirsiniz gibi bir teklifle geldiler. daha önce de benzer bir telefon geldi ancak fazla düşünmeden reddettim, istedikleri para çok düşük olsa da yine de ilgilenmedim. Ancak en son yine aynı telefon geldiğinde ok dedim kabul ancak görüşme yapan bayan görevli onayı aldıktan sonra "ön ödemeli olanfaturanızı, kullandıktan sonra ödemeliy yapıyoruz" dedi ve ben bunu duyar duymaz itiraz ettim. Eğer öyleyse kabul ettimiyorum, fatura tarihini neden değiştiriyorsunuz diye itiraz ettim ama görevli çok geç bizişlemi yaptık artık bundan sonrasında itiraz etmek isterseniz merkezi aramalısınız gbi ibir şeyler söyleyip olayı oldu bittiye getirdi anlayacağınız.

Şimde ben bu hesabın içinden çıkamadım arkadaşlar açıkçası. Bu fatura tadihindeki değişiklikten sanki bir adet fazladan fatura ödüyormuşuz gibi bir his var ama bir türlü işin içinden de çıkamıyorum. ben 3 tl fark ödüyorum zannederken aslında bir ay fazla fatura da ödemiş olabilirim arada. az bi fatura da değil ayda 70 tl.

Bu gün, üç gün sonra bitecek olan sözleşmemizden dolayı yeni bir sözleşme için ttnetle görüşüp yeniden iki yıllık bir sözleşme yaptım.

Sonra fatura değişikliği ili ilgili bir araştırma yapmak için online faturaları gözden geçirmeye karar verdim. fakat ilgiçtir geçen temmuzda pakek değişikliği yaptığmız ay ve öncesinin faturaları yok! sistemden kaldırılmış veya hiçbirine ulaşılamıyor. o tarihden önceki üç dört faturayı denedim ama hiç biri yoktu.

Faturalar da ortada olmayınca iyice şüphelerim derinleşti ve bu konudaki fikrinizi ve varsa deneyimlerinizi merak ediyorum.

şimdiden teşekkürler.