Cavro adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bu nasıl habercilik?! Korkusuz - Sözcü Gazetesi... (+18)
30
●2.890
- 15-12-2014, 11:09:39Umarım bu lafların bana değildir, bana söylüyorsan da tanımadığın için söylüyorsundur. Ben her sabah Cumhuriyet gazetesi alıp okuyan adamım yıllardır. Sözcü gazetesini de okurum, takip ederim. Yayınlarını, köşe yazarlarını severim. Lakin bu gördüğümüz bir yanlışta susmamıza sebep midir? Kendi sevdiğimiz, değer verdiğimiz unsurları eleştiremez miyiz?Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözcü'nün veya başka bir yayının böylesine saçma sapan şeylere ihtiyacı mı var? Zaten biz köşelerini okuyoruz, gazetelerini alıyoruz. Temiz haber okumak istemek suç mu? Sözcü'nün manşetinden böyle bir link veriliyorsa, ben sözcü okuru olarak istediğim eleştiriyi yapmakta özgürüm.
Özgürlükçü düşünceye sahip bir bireysin muhtemelen, ama bu attığın mesajla benim özgürlüğüme karışma şansın yok.
Ben gazete kapatılsın, sansürlensin demiyorum. Ne bir uyarı var, ne de bir şey. Çat diye manşetten fotoğrafla birlikte üzerinde kocam için 1 gecede şu kadar parayı kabul ettim zart zurt yazan metni basıp yayınlamışlar. Senin eşin, kardeşin, çoluğun çocuğun sözcü'nün anasayfası açıkken bunu görse ne anlatacaksın?
***'nin sahipleri, + bu kategoriden bir haberi kendi sitelerinden manşet olarak çıkartmışlardı...dogaatac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 15-12-2014, 18:20:20Üyeliği durdurulduCND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözlerim size değildi neden üstünüze alındınız anlam veremedim. Rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz bundan daha doğal bir şey yok.
Konuda ihbar linki verip , bu siteyi kapattıralım mantığında olan kişilere yazdım.
Ben eminim ki burada site kapansın diyenlerin bir kısmı adült site sahibidir. Ama iş yasaklatmaya veya kapattırmaya geldi mi mangalda kül bırakmaz bu arkadaşlar.
Kısaca varsa bir rahatsızlığınız gazete yönetimine bildirin, reklamlar için adblock kullanın , aile filtresi kullanın. Ama sırf birileri rahatsız olduğu için site kapansın , kimse giremesin gibi bakış açısını asla kabul etmiyorum. - 15-12-2014, 18:38:39Adamlar para kazanıyor iste sizin günde 1 adet gazete ilemi çikacak parası.Sizin öyle siteniz olsa hitli daha kötüsünü yapacaksınız
. İsteyen istedigini yapsın laf eden bir daha girmez . Bir sürüde para almıstır o reklamdan kazanan kazansın.
Ek olarak hemen ihbar edenler amaçlarını az çok tahmin ediyorum .
Güçü olan ayakta ne kadar sikayet edeceksiniz edin bir sey olmaz.Google 1 gün banladı sonra anında ertesi gün açtı ne için parası var gücü var şöhreti var - 15-12-2014, 18:41:55Arkadaşlar burada ahlak bekçiliği yapmayalım. Vicdan özgürlüğü denen bir şey var. İsteyen alır, isteyen almaz. Ben Sözcü'nün başlıklarını beğeniyorum. Atatürk'çü olmaları benim gibi bilinçli okurların ilgisini çekiyor. Spor gazetesinin adını ahlaksızlık değil, espri anlayışı olarak nitelendiriyorum. Sanki günlük hayatta hiç kullanmadığımız bir kelime mi?
