CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım bu lafların bana değildir, bana söylüyorsan da tanımadığın için söylüyorsundur. Ben her sabah Cumhuriyet gazetesi alıp okuyan adamım yıllardır. Sözcü gazetesini de okurum, takip ederim. Yayınlarını, köşe yazarlarını severim. Lakin bu gördüğümüz bir yanlışta susmamıza sebep midir? Kendi sevdiğimiz, değer verdiğimiz unsurları eleştiremez miyiz?

Sözcü'nün veya başka bir yayının böylesine saçma sapan şeylere ihtiyacı mı var? Zaten biz köşelerini okuyoruz, gazetelerini alıyoruz. Temiz haber okumak istemek suç mu? Sözcü'nün manşetinden böyle bir link veriliyorsa, ben sözcü okuru olarak istediğim eleştiriyi yapmakta özgürüm.

Özgürlükçü düşünceye sahip bir bireysin muhtemelen, ama bu attığın mesajla benim özgürlüğüme karışma şansın yok.

Ben gazete kapatılsın, sansürlensin demiyorum. Ne bir uyarı var, ne de bir şey. Çat diye manşetten fotoğrafla birlikte üzerinde kocam için 1 gecede şu kadar parayı kabul ettim zart zurt yazan metni basıp yayınlamışlar. Senin eşin, kardeşin, çoluğun çocuğun sözcü'nün anasayfası açıkken bunu görse ne anlatacaksın?



***'nin sahipleri, + bu kategoriden bir haberi kendi sitelerinden manşet olarak çıkartmışlardı...

Sözlerim size değildi neden üstünüze alındınız anlam veremedim. Rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz bundan daha doğal bir şey yok.

Konuda ihbar linki verip , bu siteyi kapattıralım mantığında olan kişilere yazdım.

Ben eminim ki burada site kapansın diyenlerin bir kısmı adült site sahibidir. Ama iş yasaklatmaya veya kapattırmaya geldi mi mangalda kül bırakmaz bu arkadaşlar.


Kısaca varsa bir rahatsızlığınız gazete yönetimine bildirin, reklamlar için adblock kullanın , aile filtresi kullanın. Ama sırf birileri rahatsız olduğu için site kapansın , kimse giremesin gibi bakış açısını asla kabul etmiyorum.