Selamun aleykum hayirli cumalar.
Cok tavsiye edilen ve aylar oncesinden zar zor alabildigim cildiye deri ve zuhrevi hastanesine gittim. Sivilce problemi icin.
Fazla gozukmese de yanaklarimda bulunan sivilceleri gosterdim.
3-4 adet fotograf cekti ve 5-6 aylik tedavi uygulacaz Allah in izniyle gececek dedi. Koklu sivilceler dedi kan testine yolladi. İki tup kan verdim biraz once pazartesi cikacakmis tahlil sonra doktorun yanina gidicem. Koklu diyince ben korktum. Kan testine de yollayip fotograf cekince iyice korku saldi icime. Simdi ciktim hastaneden ve yardiminiza ihtiyacim var.
Ne olur, ne olacak durumum?
Korkmakta haklimiyim. İcimi ferahlatin lutfen.
Bu mesaj, Galaxy S4 telefonu ile Tapatalk'in en guncel surumuyle gonderildi Yazim hatalari vs. olabilir.
Moralim acayip bozuldu yardima ihtiyacim var. (Cildiye)
47
●3.162
- 05-09-2014, 11:05:37Burda her ağızdan birşey duymakdansa sonuçları bekleyin ve doktorun vericeği cevabı bekleyin derim daha çok moralinizin bozulmaması açısından
- 05-09-2014, 11:19:02ßir ßerßer olarak Cevap Verim korkulacak birşey yok suratınızda iz kalmasını istemiyorsanız kesinlikle elinizLe patlatmayın sivilcelerinizi. Yaşınız Genç ise Yapmanız gereken yaglı yiyeceklerden uzak durmanız Çekirdek Cips Kızartma Vb ürünlerden ozellikle uzak dur Yemeklerin yaglarından.
istersen herkese uyguladıgım ve soyledigimi snada tavsiye edebilirim. - 05-09-2014, 11:20:22Üyeliği durdurulduBence dua etmek yerine doktoru bekle bilim herşeyi cevaplar burda ne desek hikaye sonuçta biz burada anca kafadan bir şeyler söyleriz belki seni yanlış bile yönlendiririz.
- 05-09-2014, 11:22:13Doktor size muhtemelen Roaccutane türü bir ilaç verecek. Bu tür ilaçları kullanmadan önce karaciğer fonksiyon testlerinin yapılması gerekiyor. Sizden kan almalarının yüksek sebebi budur. Aylık düzenli olarak karaciğer fonksiyon testi baktırmanız gerekecek onu kullanırken.
- 05-09-2014, 11:32:24zoretanin tedavisi uygulayacaktır sanırım. korkulacak bir şey yok.
- 05-09-2014, 11:33:20Üyeliği durdurulduHocam ortamı germeye ne gerek var, sakin olalım. Bilgilerimizi paylaşalım, güzel bir forum ortamı sağlayalım. Nolur bu konuda kapatılmasın tartışma yüzünden. Sağlıcakla kalın.toLqahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle