Win 7'de sınırlı erişim sorunu
13
●2.511
- 07-08-2014, 15:24:33Üyeliği durdurulduEvet en son onu denedım ama sıstem gerı yuklenemedı gıbı bır hata aldım. Zaten bıldıgım combofix duzenleme yaparken bır check poınt olusturuyor.Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Modemı kapattım actım ama sorun devam edıyor. Sorun zaten modemde degıl telefonlarımla modeme baglanıyorum sadece laptop uzerınden baglanamıyorum. Internette bırcok sey denedım ama ıse yaramadı format ıse cekemem malesef cok bılgım var yedeklemek en az 1 haftamı alır. Işlerimi yapmam lazım. Yokmu bu sorunu yasamıs olan arkadas? - 07-08-2014, 15:36:42Sorunlu olan ethernet kartınıza resimde gösterdiğim işlemi uygularmısınız ?
- 07-08-2014, 16:13:56Üyeliği durdurulduArkadasım ıs yerındeyım gıdınce uygulucam. Tesekkur ederım.Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-08-2014, 17:02:53Üyeliği durdurulduEğer imkanınız var ise format atmayı deneyebilirsiniz. Giren reklam virüsleri nedeni ile olmuş olabilir combofix benim tüm bilgisayarlarımda yüklü lakin bir hata almıyorum.
Sorunu çözemez iseniz team aracılığı ile yardımcı olabilirim. Hayırlı günler.