• 08-03-2014, 11:09:26
    #10
    bendede çıkmıştı hemde zamanla epy buyumustu. ilaç etkı etmedı. daha sonra biri bir yöntem söyledı. yöntem biraz ilkel gelebılır: ama sorunu kökten çözü. sigili kökünden ince naylon bir iplikle bağladı. halıyle sigile kan gitmeyınce 1 hafta ıcınde sigil kurudu ve yerınden koptu ve bir dahada çıkmadı. zaten bu sigil kanla beslenen birsey amaç sigile kan yollamamak. doktorların verdıği ilaçlarna bır nevı bu görevı görüyor yanı silige baglı kan damarlarını kurutuyor ve kan gitmeyınce sıgıl kuruyor ve düşüyor yerınden.
  • 08-03-2014, 11:19:55
    #11
    Eczanelerde bir ilaç satılıyor adını tam hatırlamıyorum ancak siğil üzerine damlattığınız zaman böyle dondurmuş gibi beyazlıyor ve kuruyup yok oluyor asit türü bişey. Benimde bileğimde çıkmıştı bu ilaç ile giderdim. Eczacıya anlatırsanız muhtemelen ilacı bilecektir.
  • 08-03-2014, 13:51:46
    #12
    sirkede kurutur üzerine belirli miktarda düzenli sürersen sivilcede denedim işe yaradı izinide kapatıyo şifalı bitkiler kitabında siğildede işe yaradığı yazıyodu ) umarım şifa bulur
  • 08-03-2014, 13:55:00
    #13
    Hocam benim parmaklarımda çıkmıştı lise yıllarımda. Hastanelerde yaktırma yöntemini denedim ama sonuç alamadım. Mahallede emekli imam vardı, okudu üfledi. 1 ay sonra geçti. Ne iz kaldı ne de bir daha çıktı.
  • 10-03-2014, 02:51:41
    #14
    Doktorun verdiği eczanede hazırlanan bir karışım (asitli birşeydi galiba) ile geçti. Şıp diye geçirmiyor düzenli kullanırsanız geçiriyor .
  • 10-03-2014, 02:58:36
    #15
    Üyeliği durduruldu
    bende kücükken vardı , yaktılar.
    2 hafta içinde geçti.

    sene (1995)
  • 10-03-2014, 03:11:51
    #16
    fencitito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende de vardı taze incirin sütünü sürdüm öyle geçti
    Aynen küçükken bende de vardı. incir sütünü sürüldü sonra geçmişti.
  • 10-03-2014, 03:15:09
    #17
    Üyeliği durduruldu
    LineDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam benim parmaklarımda çıkmıştı lise yıllarımda. Hastanelerde yaktırma yöntemini denedim ama sonuç alamadım. Mahallede emekli imam vardı, okudu üfledi. 1 ay sonra geçti. Ne iz kaldı ne de bir daha çıktı.
    Hahahahahahah iyi güldüm hocam : )))
  • 10-03-2014, 04:00:18
    #18
    gülmenize gerek yok hocalarda geçiriyor gerçekten, kardeşimdede siğil vardı hemde 1 elinde 15 tane civarıydı, binamızda sevdiğimiz bir teyze vardı, hoca olarak anılırdı, okudu üfledi siğillerin kenarını tükenmez kalemle çizdi ve nohutla birşeyler yaptı, bu nohutu akan suya atın
    o nohutlar çürüyünce ellerindeki sivilceler geçer dedi bizde inanmamıstık ama siğilden eser kalmadı.