Arcade adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Eşimden Ayrılmak istemiyorum?
41
●3.437
- 14-02-2014, 23:08:14Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Hocam, bildiğim kadarıyla devlet bu işe karışmıyor, varsa aile büyükleri ve ya sizin tanıdığınız ve sözü geçen bir şahıs bu işi çözebilir. Yani konu devlet konusu değil tamamen örfi konudur. Benim düşüncem bu, tabii karar her zaman sizin.
- 14-02-2014, 23:29:55Anlamadığım şey madem eşiniz sizi istiyor, seviyor ve ayrılmak istemiyor. Neden hala babasının GİTME lafını dinliyor ki ? Siz zaten 5 yıldır onun babası, abisi, kocası herşeyi değil misiniz ? Tabiki detayı bilemeyiz fakat bu konuda sert olmak lazım biraz eski kafalı olmak lazım. Gidip karınızı alıp gelmelisiniz. Yanlış yapıyorsunuz.
- 14-02-2014, 23:36:38Yanlış anlamayın hocam ama eğer sizin annenizle ilk anlaşmamazlıkla böyle çekip gidiyorsa ( eğer olayın içinde şiddet, kötü laf vs. yoksa ) sizin işiniz zor çünkü siz sadece eşinizle evlenmiyorsunuz bütün ailesi ile akraba oluyorsunuz bunu evlenirken kabul etmiş sayılır, yani Türkiyede olay böyle.
- 14-02-2014, 23:40:54Hocam ev araba mevzusumu girdi isin icine? Benim yengede boyle sacma nedenden dayimdan ayrilip babasinin yanina gitmisti, sonra anladikki yenge evi dedemin eve dikmis dedemlerle dayimlar ayni evde kaliyordu. Neyse babasinin baskisiyla evi ustume yaparsan gelirim demisti dedeme dayim bi sure arayip sormadi kendisi basladi aramaya maddi mesele varsa sallama fazla bi sure sonra doner

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi - 14-02-2014, 23:50:28konuyu detaylı anlatmamakta haklısınız, ancak eşiniz ile anlaşıyorsanız ve eşiniz de sizi seviyor ise kayınpeder vız gelirdi derim. forumda değilde, aile büyüklerinden yardım istemeniz en doğrusu. her sülalede arabulucular vardır. ne alkolik it kopuk adamları bile alıp hanımları ile barıştırtıklarını görmüşümdür.
