• 25-04-2014, 17:40:32
    #19
    Kalyoncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok , hiç çıkmadılar damak altından sinsice dişlerime parelel çekilde ilerlemişler ve diğer dişlere baskı, ağrı yaptıkları için çektirdim.

    Yoksa sorunsuz bir şekilde çıktıysa ve ağrı sızı yapmıyorsa çektirmeye gerek yok.
    yaş kaç hocam? benim 16 yaşında çıkmaya başladı. tamamen çıkması 4 sene falan sürdü. bendede baskı yaptı ama yinede çektirmedim öyle agrılı falan olmadı.
  • 25-04-2014, 17:43:45
    #20
    clubmember adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yaş kaç hocam? benim 16 yaşında çıkmaya başladı. tamamen çıkması 4 sene falan sürdü. bendede baskı yaptı ama yinede çektirmedim öyle agrılı falan olmadı.
    29 yaşındayuım, sen bana bakma ben hep kaçtım daha 20 yaşındaylen ağrılar başlamıştı, artık dayanılmaz ağrı olunca çektirdim.

    Bir muayane old derim, rontgen çekip bakacaklar eğer düzgün şekilde çıkmıyorsa zaten çekelim diyecekler, çünkü diğer dişlerinde görüntüsünü bozuyor eğer düzgün şekilde çıkmaz ise.
  • 25-04-2014, 18:17:35
    #21
    Hocam size bir tavsiyede bulunayım. Diş alımından sonra yaralar iyi olana kadar kesinlikle yaranın bulunduğu bölgeye yemek kalıntısı kaçmamalı. Yoksa çok kolay bir şekilde iltihap kapıyor ve sonradan doktor, bölgeyi uyuşturmadan tekrar deşerek kanatıyor ve yeni bir yara açıyor. Bunun da ne kadar acı verdiğini tarif etmeme gerek yok herhalde. Ben şuan tekrar 20'lik dişimi aldırsam sanırım yara tamamen iyileşene kadar sadece su içerim

    Bir de bana doktor belli bir süre sonra sıvı yiyecek tüketebilirsin demişti. Ben de sadece çorba içmiştim (mercimek çorbası).
  • 25-04-2014, 21:24:36
    #22
    Geçmiş olsun kurtulmuşsun ne güzel. Sıra bizde. Çürük falan yok ama diğer dişe yaslandığı için falan çektir dedi diş doktorum. O çekemiyormuş cerrah çekecek dedi. O çekse iyiydi de işe hastane falan girince insan daha bir tedirginleşiyor. Son 1 aydır iğne yemekten ağzımın içinde sağlam yer kalmadı. Dişi bi şekilde söktürrüz de sonrasında ağrı olacak mı o korkutuyor İğnenin etkisi geçince sızı falan oldu mu?

    Kanal ted. ve dolu dolgu yaptırdım bu ay. Onların tadını iyi biliyorum da diş çekimi sonrası halimi merak ediom.

    Kalyoncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar 4 , 20 lik gömülü dişleri aynı anda çektirdim.
    Tabi en başta bahsettiğim nedenlerle ameliyat ortamında oldu benim işlemler.

    1 hafta birşey yiyemedim, 2 kilo verdim (geri aldım tekrar )

    Kesinlikle böyle bir rahatsızlığı olan varsa çektirsin, gerçekden rahatlıyorsunuz.

    Üstüne 2 diş dolgu yaptırdım İĞNESİZ, uyuşturmadan biraz acıdı tabi yapacak birşey yok.

    Ben benzialemde oldum eski vakıf gureba hastanesi, kesinlikle öneririm.