• 28-09-2008, 18:15:41
    #1
    Kurumsal PLUS
    cpanelden hostname değiştirdim. bunu yaptığımda bana servislerin ssl sertifikalarının eski hostname için olduğunu bunları düzenlemem gerektiğini söyledi. service ssl manager'dan bunları da resetledim fakar dovecot ssl burada görünmüyor, hostname değişikliği de dovecot için ssl hostname adı tutmuyor diye hata veriyor.

    bunu nasıl ayarlayabilirim?
  • 28-09-2008, 19:26:13
    #2
    Kurumsal PLUS
    bunu yapmak da sorunu çözmedi. hostname yazınca yeni hostname görünüyor yani bir sorun yok fakat cpanel'in verdiği uyarı:

    "Warning: Signed SSL Certificate for dovecot does not match current hostname! (eskihostname != yenihostname).
    You can update the certificate here: Manage Service Certificates"

    diğer servisler için de demişti ama dediğim gibi onları manage service certificates sayfasından düzelttim, ama orada dovecot görünmüyor, bunu nasıl düzelteceğim hakkında hiçbir fikrim yok.
  • 28-09-2008, 19:52:29
    #3
    Kurumsal PLUS
    öyle bir dosya yok
  • 28-09-2008, 20:21:06
    #4
    Kurumsal PLUS
    o iki yerde de yok

    bu hatayı sadece dovecot için değil bütün servisler için(pop3 ftp imap vs..) veriyordu. whm'nin Manage Service Certificates kısmından hepsi düzeltilebiliyor fakat dovecot burda görünmüyor, onu sorayım demiştim en iyisi cpanel ticket açmak.
  • 28-09-2008, 20:37:01
    #5
    Kurumsal PLUS
    cevap gelsin sorayım, bende merak ettim walla
  • 30-09-2008, 14:53:09
    #6
    Kurumsal PLUS
    buraya da yazayım dedim. cpanel şu anda dovecot desteklemiyormuş ve bu hatayı gözardı edebilirmişim, bir sorun çıkmazmış. sunucuda dovecot.conf diye bi dosya yokmuş