2.400 TL Gelirli Arkadaşlık Sitesi Sanal Poslu
65
●4.220
- 12-02-2010, 03:58:17Üyeliği durduruldusite adresi PM gönderilmiştir lütfen Mesaj klasörünüzü Kontrol ediniz.mitnick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-02-2010, 04:14:52Üyeliği durdurulduozullu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yonetim paneli sordunuz da acaba biz mi göstermedik.
her PM isteyene panel gösterilir mi sizce ?
ayırıca alacağım demediniz ki almaktan vaz geçtim diyorsunuz ?
Lütfen ciddi olalım - konuyu saptırmayalım.
alacak kişiye zaten tüm bilgileri gelir belgeleri göstereceğiz diyoruz.
Noterden sözleşme yapacağız diyoruz okuma sorununuz var sanırım..
Amacınız nedir tam anlayamadım doğrusu Lütfen cevap yazın merak etmeyelim insanlar ne yazacağınızı her halde merak ediyordur - 12-02-2010, 08:32:39Üyeliği durdurulduDün satışı yapan arkadaşla görüşecektik. Sabah iş yerlerini aradım arkadaşın henüz gelmediğini söylediler bende bilgilerimi not bıraktım geldiği zaman beni arasın diye arkadaş saat akşama doğru 4 te beni aradı. Bir kaç kez telefon görüşmesi yaptık en sonunda msn üzerinde görüşülüp halledelim dedik. Arkadaş msn adresi verdi ekledim fakat online olmadı belli bir zaman sonra iki üç defa telefon ettim telefona cevap veren olmadı. Bu yazdıklarımı yazmamdaki amaç arkadaşın msn adresini ekledim iki üç defa telefon ettim bana cevap vermeyip fakat konusuna mesaj yazmasından ötürüdür. Neden bana bilgi vermediniz ki telefonda ben size şunları söyledim söylediklerinizde doğruysanız sitenizi sorgusuz sualsiz alıyorum diye sizde evet söylediğimiz herşeyin arkasındayız dediniz. Sonra telefona cevap vermeyip msn de online olmadınız bunun sebebi nedir? Ha birde benimle görüşme halindeyken 4000 tl den 7000 tl ye fiyatı çıkarmanız etikmi? Bu soruların cevaplarını bekliyorum. Bugün şehir dışına çıkıyorum belki yazdıklarınıza cevap vermem biraz geç olur.
- 12-02-2010, 10:35:18Üyeliği durdurulduBizi iki gün oyalayıp satışlı durduran satmayın diye yalvaran.. geleceğim diye söz verip Gelmeyern siz değilmisiniz?
Ne hakla ve Ne yüzler böyle mesaj yazabiliyorsunuz?
Gönül isterdi ki bu zamandan sonra yüz yüze karşılaşabilsek ancak sisizin bunu yapabileceğinize inanmıyorum.
sizinle iş yapacak insanlara şimdiden acıdım doğrusu
ByMeTaNeT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 12-02-2010, 10:39:17Üyeliği durdurulducomp2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nedenini aşağıda zaten belirtmiştik.. okumadınız mı da soruyorsunuz?