Bizi iki gün oyalayıp satışlı durduran satmayın diye yalvaran.. geleceğim diye söz verip Gelmeyern siz değilmisiniz?

Ne hakla ve Ne yüzler böyle mesaj yazabiliyorsunuz?

Gönül isterdi ki bu zamandan sonra yüz yüze karşılaşabilsek ancak sisizin bunu yapabileceğinize inanmıyorum.

sizinle iş yapacak insanlara şimdiden acıdım doğrusu

ByMeTaNeT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün satışı yapan arkadaşla görüşecektik. Sabah iş yerlerini aradım arkadaşın henüz gelmediğini söylediler bende bilgilerimi not bıraktım geldiği zaman beni arasın diye arkadaş saat akşama doğru 4 te beni aradı. Bir kaç kez telefon görüşmesi yaptık en sonunda msn üzerinde görüşülüp halledelim dedik. Arkadaş msn adresi verdi ekledim fakat online olmadı belli bir zaman sonra iki üç defa telefon ettim telefona cevap veren olmadı. Bu yazdıklarımı yazmamdaki amaç arkadaşın msn adresini ekledim iki üç defa telefon ettim bana cevap vermeyip fakat konusuna mesaj yazmasından ötürüdür. Neden bana bilgi vermediniz ki telefonda ben size şunları söyledim söylediklerinizde doğruysanız sitenizi sorgusuz sualsiz alıyorum diye sizde evet söylediğimiz herşeyin arkasındayız dediniz. Sonra telefona cevap vermeyip msn de online olmadınız bunun sebebi nedir? Ha birde benimle görüşme halindeyken 4000 tl den 7000 tl ye fiyatı çıkarmanız etikmi? Bu soruların cevaplarını bekliyorum. Bugün şehir dışına çıkıyorum belki yazdıklarınıza cevap vermem biraz geç olur.