• 07-04-2018, 16:42:14
    #1
    Merhaba arkadaşlar anne-bebek üzerine kurmuş olduğum e-ticaret sitesini değerinin çok çok altında bir fiyata satıyorum. Satış sebebi ise tamamen bu iş ile ilgilenemediğimden. Ayrı bir işte reel olarak çalışıtığımdan dolayı ürünleri alıp gönderemiyorum. Dropship şeklinde çalıştığım bir kaç tedarikçi firma ise bayilik olayını bıraktığı için çok fazla yoğunlaşamıyorum. Site proticaret alt yapısını profesyonel seviyede kullanıyor. Birçok modülü aktiftir. Tema tasarımı bana aittir. PM felan istemeyin arkadaşlar çok fazla nete giremiyorum. Telefon numaram 532 391 00 92 ciddi alıcılar arayabilir. Saygılarımla.

    Site adresi : Bebekcimiz.com
    Site için istenen fiyat : 2000 TL
    Sitenin aylık getirisi : Ortalama 150 TL reklam bütçesi ile 2000-3000 TL ciro yapıyor.
    Sitenin açılış tarihi: 01.01.2017 yazdım domain 4-5 yıllık geçen sene aktif bir girişimimiz oldu.
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Anne - Bebek
    Günlük hit sayısı: Aktif olmadığından ziyaretçi pek fazla yok.
    Ziyaretçi kaynağı: %90 Google
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 Yıl
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm lisansı ile birlikte satılacak. Ürün tedarikçisi hariç.
    Hosting dahil midir: Hosting dahil değildir. İstenirse aylık 70 TL VPS ödemesi var.
    Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

  • 07-04-2018, 21:36:18
    #2
    Siteyi satın alınca tedarikçiyi öğrenemiyoruz sanırım ? Yanlış anlamadım değil mi ? Tedarikçiyi alamıyorsak bu boş siteye 2000 tl vermek değil midir ? Belirli bir potansiyeli de yok reklama çıkılmadığı sürece sadece yazılıma 2000 tl vermek gibi bir şey bu biraz abes olmuş bence tedarikçiyi de işin içine katın fiyatı artırın bari alan insan o malları satmak için nasıl tedarikçi bulacak
  • 08-04-2018, 00:30:24
    #3
    150-200 TL ile 2000-3000 TL ciro yapıyor demişsiniz. Reklam harcamanız ve dönüşlerin ekran görüntülerini pm olarak alabilir miyim, tedarikciyi paylaşmamanızdaki nedeni de iletirseniz sevinirim.
  • 08-04-2018, 11:03:31
    #4
    MCfrim arkadaşım merhaba,


    2000 TL bu yazılım için aslında çok ve çok az. Aslında zorlarsanız kendizi sadece bu sitenin tasarımını o fiyata alırsınız. Proticaret dediğniz zaman aklınıza hemen ücretsiz script geliyor herhalde. Modüllerinin fiyatları hiç aklınıza gelmiyor. Site içerisindeki modülleri 10.000 TL ye şuan alamazsınız. Ben 5 sene önce aldım. Hemen hemen bir çok modülü aktiftir. En basit hesaplamanız ile size şu şekilde söyleyeyim. Aylık VPS kiralaması 70 TL sadece 1 yıl ile çarpsanız yeterlidir. Domain 5 Yıllıktır. Hem bebekcimiz hemde bebekciniz domaini vardır. Bu domainleri 5 yıl elinizde tutmanın bile maliyeti var değil mi ? Tedarikçi konusunda konu içerisinde söylemiştim. Tedarikçi firma bayilik vermeyi bıkaktı. Alt mesajda bununla ilgili bilgi vereceğim.



    Merhaba arkadaşlar, konu içerisinde tedarikçi ile ilgili ismini vermeden bir bilgi paylaştım sizlerle. Dikkatli okumamışsınız sanırım. Çalıştığım tedarikçi Bayilik verme olayını bıraktı. Firma ismide fatihbebektir. ​​​​Bu piyasada sadece onlar yok tabiki bebekbayi, bebekxml, minikoli, aktifbebe gibi bir kaç firma var. Ondan öncesinde ise ilkebebe ile çalıştım onlarda 2 sene sonra bayilik vermeyi bıraktılar. Arkadaşlar bu iş evinizde oturarak tedarikçiyi bul - siteye ürünleri xml ile yükle - müşteri gelsin satın alsın - tedarikçim göndersin mantığı ile düşünürseniz malesef arkadaşlar bu şekilde sadece büyük e-ticaret siteleri para kazanıyor oda üründen değil komisyoncan C2C sistemleri.
    E-ticaret yapan kişi sitesini dükkanı olarak görmelidir. En basit örneği ile tedarikçi firmada bir ürün 900 TL ve sitenizde satıldı. 1200 TL ye. Güzel 300 TL karınız var. Ancak bu ürünü farklı bir tedarikçiden 700 TL ye alabiliyorsunuz. Neden 500 TL kar etmeyi düşünmüyorsunuz. Ben bir çok siparişimi İstoç'a giderek yada Eminönü'nde bebeçeyiz sarayından alarak daha da kar ettiğimi hatırlıyorum. Bunun için bu işi yapacak kişilerin bu siteye yoğunluğunu ve emeğini vermesi gerekiyor. Reel de yürüttüğünüz işiniz ile aynı zamanda bu işi de yaparım diyorsanız. İşiniz zor. Müşterileriniz sizi devamlı arayacak, tedariköi firmaya faturaları düzenli olarak göndermeniz, kargoları takip etmeniz, kargo takip numaralarını sisteme işlemeniz, en geç saat 6 ya kadar kargolarınızı kontrol etmeniz gerekecek gitmeyen müşteriniz var mı diye, Tedarikçi eksik ürün gönderdi mi, Ürün müşterinizin eline ulaştı mı ? Kargodan geri mi geliyor. vs. vs. vs. vs.

    Benim o kadar boş vaktim olmuyor açıkcası, Akşam 7 den sonra da malesef bunların hiç birini yapamıyorsunuz.




    Arkadaşlar 2000 TL değerinde facebook sayfalarınız ile de takas yapılabilir. Ancak bot vs. kasılmış sayfaları lütfen benimle paylaşmayın. %90 + Türk üyeden oluşmalıdır. Yada farklı bir blog projeniz varsa onlarla da takas olabilir.
  • 10-04-2018, 13:39:58
    #5
    Merhabalar, domain değişikliği yapabiliyormuyuz ?
  • 11-04-2018, 00:35:52
    #6
    Merhabalar bizde aynı sektördeyiz ve e-ticaret sitesi açmayı düşünüyoruz gg n11 hb gibi hesaplarınız var mı? varsa onları da devrediyor musunuz?
  • 14-04-2018, 13:39:28
    #7
    Merhabalar domain değişikliği yapabilirsiniz.

    N11.com mağazamız var ancak mağaza adı bebekcimiz değil nykurumsal isterseniz onu da devredebiliriz.