Merhaba arkadaşlar anne-bebek üzerine kurmuş olduğum e-ticaret sitesini değerinin çok çok altında bir fiyata satıyorum. Satış sebebi ise tamamen bu iş ile ilgilenemediğimden. Ayrı bir işte reel olarak çalışıtığımdan dolayı ürünleri alıp gönderemiyorum. Dropship şeklinde çalıştığım bir kaç tedarikçi firma ise bayilik olayını bıraktığı için çok fazla yoğunlaşamıyorum. Site proticaret alt yapısını profesyonel seviyede kullanıyor. Birçok modülü aktiftir. Tema tasarımı bana aittir. PM felan istemeyin arkadaşlar çok fazla nete giremiyorum. Telefon numaram 532 391 00 92 ciddi alıcılar arayabilir. Saygılarımla.

Site adresi : Bebekcimiz.com
Site için istenen fiyat : 2000 TL
Sitenin aylık getirisi : Ortalama 150 TL reklam bütçesi ile 2000-3000 TL ciro yapıyor.
Sitenin açılış tarihi: 01.01.2017 yazdım domain 4-5 yıllık geçen sene aktif bir girişimimiz oldu.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Anne - Bebek
Günlük hit sayısı: Aktif olmadığından ziyaretçi pek fazla yok.
Ziyaretçi kaynağı: %90 Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 Yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm lisansı ile birlikte satılacak. Ürün tedarikçisi hariç.
Hosting dahil midir: Hosting dahil değildir. İstenirse aylık 70 TL VPS ödemesi var.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok