Arkadaşlar merhaba,
Az önce bir müşterimin web sitesine girdiğinde hacklenmiş olduğunu gördüm. Fakat sadece html bir tasarım var ftp'de. Bir php dosyası vs. mevcut değil. Şifrelerimi çaldırmadığımdan eminim çünkü öyle bir durum olsa oldukça büyük bir twitter hesabım var ona falan da bir şey olurdu elbet. Js. dosyalarından kaynaklı bir durum olabilir mi ?
Yardımlarınızı bekliyorum
Html site nasıl hacklenir
12
●6.127
- 22-09-2014, 17:32:53Üyeliği durduruldu
- 23-09-2014, 00:59:21js dosyalarından olamaz. Bunlar client side taraflı çalışan yazılımlardır aynı html gibi. Şifreleri kaptırmadıysa başka bir hesap üzerinden sızılmıştır.YedinciPeron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-09-2014, 02:01:382 olasilikYedinciPeron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.pc de password sinifer var
Dipnot filezilla kullaniyorsan giris bilgilerimi kaydet deme bazi scriptler log dosyasini karsiya yukluyor.
2.sunucadaki vaska siteye shell atip root yetkisi aldi.
iPhone 5 cihazimdan Tapatalk kullanilarak yazıldı. - 23-09-2014, 02:05:19Üyeliği durdurulduArkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. İncelemeye devam ediyorum. Fakat reseller hesabımdaki diğer sitelerde bir sıkıntı gözükmüyor. Çok garip
Hocam nedir tam olarak bu password sinifer ? Bilgisayarımda birçok hesap kullanıyorum sadece bu web sitesinde sorun oluştu. Önerdiğiniz bir güvenlik önlemi var mı acaba ?HidrojenWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 23-09-2014, 11:46:091.filezilla sifremi hatirla demeYedinciPeron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2.anti malvere yazilimi ile pcni tara.
Oyleki bazi prog. Crome eklenti kuruyor(kaldiramiyorsun) tarayicida panele girerken sifreni kaydettinde karsiya gonderiyor.
3.eset nod32 satin alabilirsin.not;malware de ise yaramiyor pek benim tarayiciya benzer vrus bulastiydi.
iPhone 5 cihazimdan Tapatalk kullanilarak yazıldı. - 23-09-2014, 13:54:20Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Yukarıda arkadaşların dediği gibi, html, js gibi dosya uzantıları istemci tarafında yorumlanır, bu sebeple dosyalarda açık olmayacağı gibi, dosya izinlerini de ne yaparsanız yapın problem olmayacaktır.
eğer password snifer, arp poison veya filezilla ile bilgileriniz alındı ise, ftp loglarına bakmanız yeterli olacaktır bence. Hatta tüm mevzu için loglardan yürürseniz çözüme ulaşabilirsiniz.