Katil israile GOOGLE DAN tam destek
39
●3.290
- 06-05-2024, 23:19:11Müdahale edip çözüm kavuşturamayacağınız şeyler için endişelenmeyi ve kendinizi yormayı bırakın, Etrafınızda dokunabileceğiniz yardım edebileceğiniz hak eden ailelere bireylere destek olarak görevinizi yapabilirsiniz.
Piyasa değeri 2 milyon doları geçmiş dev bir şirketin hizmet ve ürünlerini sizin bizim gibi kişilerin kullanmaması sinek ısırığı gibi bile gelmez, ama sizler kullanmadığınız da kazancınız düşer, geliriniz düşer. satışlarınız düşer.
Eğri oturup doğru konuşmak gerçekleri görmek, gerçeklerden kaçmamalı ve insanların kendilerini kandırmaması gerek. Burada istediğiniz kadar tartışın googlenin israile verdiği desteği hiç kimse kesemez.
İsrail filistini vurduğunda twitterden takip etmeye başlamış o çocukları insanların perişanlıklarını çektikleri zulümleri gördükçe uyku tutmuyor, sürekli neden kimse engel olmuyor neden elimden birşey gelmiyor diye kendi kendime sızlanırken baktım ki panik atak ankstiyete atakları adaletsizlik hukuksuzluk vs gibi takıntılarla karşılaşmaya başladım. Arkadaşlarımla bir araya geldiğimde onlarla sohbet ederken siz nasıl rahat durabiliyorsunuz hiç mi etkilenmiyorsunuz diye serzenişte bulundum.
Aldığım cevap önce bencilce geldi " Müdahale edemeyeceğin şeyler için endişelenme " Sonra düşündüğümde hiçte bencilce değildi...
İşinize odaklanın, sevdiklerinizle zaman geçirin, hayat kalitenizi yükseltin, sağlığınıza dikkat edin, ve müdahale edebileceğiniz çevrenizde etrafınızda iyilik yapabileceğiniz yardım edebileceğiniz imkanlarınız çevresinde yakınlarınızda ki insanlara dokunun. - 07-05-2024, 00:26:07Haha! O yemez işte hocam.. O yemez..... Yemez yani...By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğin düz Y-E-M-E-Z
O sırada R10 logosunda ki (We Love Google)
Haha! Yav arkadaş var ya ne insanlarız ha! Haha! Gülmekten yarıldım.. 😂😂😂 - 07-05-2024, 08:26:33Yine Fransa'dan sallamış çakma milliyetçi, hem dürtüyosun hem laf atmaya çalışıyosun hem engelliyosun. Bu taktik bana çok tanıdık geldi belki sen hatırlarsınÖzayDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Madem yiyeceğin laftan korkuyosun o kadar yürekli değilsin bari sessiz ol, abilerin konuşuyor burada zaten, okuyup feyz al biraz. - 07-05-2024, 08:46:44Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Linçlemezseniz bir şey diyeceğim. Sadece savaş, İsrail - Filistin savaşı varmış gibi davranmasak daha iyi olmaz mıydı? Google ve İsrail meselesine gelince, şaşırmadım desem deyim yeridir. Hiç kimse Çin-Doğu Türkistan zulmüne sesini çıkarmıyor. Daha çok ona şaşıyorum.
- 07-05-2024, 10:01:50Daha önce bir çok başlıkta zaten kendini rezil etti, doymuyor hocam ne diyeyimBy_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-05-2024, 11:30:27google'ın kurucularından birisi yahudi zaten.ortaklık payındaki büyük fonlar da yahudilere ait.tüm dünyada bu böyle, neyine şaşırıyorsunuz.
- 07-05-2024, 12:43:14Yorumları okuyunca üzüldüm. Müslümanlığı geçtim; keşke bir Amerikalı kadar hümanist olabilseydik. "Amerikada" üniversite öğrencileri kariyerlerini hiçe sayıp polise kafa tutarak savaşa hayır deme mücadelesi veriyor. Ve bu öğrencilerin içerisinde Yahudiler de var. Söyleyeceklerim bu kadar..