Müdahale edip çözüm kavuşturamayacağınız şeyler için endişelenmeyi ve kendinizi yormayı bırakın, Etrafınızda dokunabileceğiniz yardım edebileceğiniz hak eden ailelere bireylere destek olarak görevinizi yapabilirsiniz.
Piyasa değeri 2 milyon doları geçmiş dev bir şirketin hizmet ve ürünlerini sizin bizim gibi kişilerin kullanmaması sinek ısırığı gibi bile gelmez, ama sizler kullanmadığınız da kazancınız düşer, geliriniz düşer. satışlarınız düşer.
Eğri oturup doğru konuşmak gerçekleri görmek, gerçeklerden kaçmamalı ve insanların kendilerini kandırmaması gerek. Burada istediğiniz kadar tartışın googlenin israile verdiği desteği hiç kimse kesemez.
İsrail filistini vurduğunda twitterden takip etmeye başlamış o çocukları insanların perişanlıklarını çektikleri zulümleri gördükçe uyku tutmuyor, sürekli neden kimse engel olmuyor neden elimden birşey gelmiyor diye kendi kendime sızlanırken baktım ki panik atak ankstiyete atakları adaletsizlik hukuksuzluk vs gibi takıntılarla karşılaşmaya başladım. Arkadaşlarımla bir araya geldiğimde onlarla sohbet ederken siz nasıl rahat durabiliyorsunuz hiç mi etkilenmiyorsunuz diye serzenişte bulundum.
Aldığım cevap önce bencilce geldi " Müdahale edemeyeceğin şeyler için endişelenme " Sonra düşündüğümde hiçte bencilce değildi...
İşinize odaklanın, sevdiklerinizle zaman geçirin, hayat kalitenizi yükseltin, sağlığınıza dikkat edin, ve müdahale edebileceğiniz çevrenizde etrafınızda iyilik yapabileceğiniz yardım edebileceğiniz imkanlarınız çevresinde yakınlarınızda ki insanlara dokunun.