• 27-02-2022, 17:28:47
    Üyeliği durduruldu
    osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sakin mi olsan acaba ?
    Sakinim ve neyin doğru olmasını istiyorsanız ona inanın . Ben gerçeği hakikati gördüm ve bitti . Baksana ezilen araçtan çıkan adamı gösterip aklınca karalama yalanlama yapıyor .

EZEN ARAÇLA EZİLEN ARAÇ ARASINDA Kİ FARKI ANLAMAYACAK KADAR VE EZEN ARAÇ NEDİR EZİLEN ARAÇ NEDİR BUNU GÖREMEYECEK KADAR
    KÖR AMA OLMUŞ ARTIK NE OLMUŞ İSE İNSANLAR:

TEŞEKKÜRLER .
  • 27-02-2022, 17:31:23
    Üyeliği durduruldu
    Deliller var diyorsun hiç bir belge sunmamışsın?
    Moderatörleri konuya davet ediyorum arkadaş ortalığı karıştırıyor @R10;
  • 27-02-2022, 17:31:53
    griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sakinim ve neyin doğru olmasını istiyorsanız ona inanın . Ben gerçeği hakikati gördüm ve bitti . Baksana ezilen araçtan çıkan adamı gösterip aklınca karalama yalanlama yapıyor .

EZEN ARAÇLA EZİLEN ARAÇ ARASINDA Kİ FARKI ANLAMAYACAK KADAR VE EZEN ARAÇ NEDİR EZİLEN ARAÇ NEDİR BUNU GÖREMEYECEK KADAR
    KÖR AMA OLMUŞ ARTIK NE OLMUŞ İSE İNSANLAR:

TEŞEKKÜRLER .
    Öncelikle herkes seninle aynı görüşü paylaşmak zorunda değil.
    ikinci olarak senin doğru dediğin şey de yanlış olabilir. ve bunu fark edememiş olabilirsin.
    üçüncü olarak "Sadece benim dediğim doğru, siz körsünüz" gibi davranmak son derece gereksiz.
    ve son olarak da ;
    KALIN VE BÜYÜK OLARAK YAZINCA HAKLI OLDUĞUN ANLAMINA GELMEZ !

Umarım anlatabilmişimdir.
  • 27-02-2022, 17:32:33
    Üyeliği durduruldu
    kaanbbulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Deliller var diyorsun hiç bir belge sunmamışsın?
    Moderatörleri konuya davet ediyorum arkadaş ortalığı karıştırıyor @R10;
    LİNKE GİTMEDİN DEĞİL Mİ BİTTİ ARKADAŞ NOKTA LİNKİ ATTIM KONUDA LİNK OLARAK LİNK LİNK DELİLLERİYLE GRAM BAKMADIN DEĞİL Mİ.

Tamam anladım nesiniz siz .
  • 27-02-2022, 17:55:48
    Arkadaşlar görüyorsunuz artık daha da bir şey demiyorum bir arkadaşımızın Hiç bir mesneti bulunmayan Twitter'dan gördüğü postu doğru kabul ederek yalanlaması gördünüz .

Ukrayna resmi olarak doğruluyor , Türk haber siteleri yazıyor daha hala arkadaşımız diyor ki Twitter'da hiçbir mesneti olmayan takma nickli Realist doğru söylüyor diyor.

BRAVO BRAVO REALİSTİC UKRAYNA DEVLETİNİN ASIL SÖZCÜSÜDÜR ; UKRAYNA DEVLETİ DEĞİLDİR UKRAYNA'NIN SÖZCÜSÜ .

Ezen araçtan çıkan askerlerde Ukrayna Üniforması ve Araçta Ukrayna aracıdır nokta bitti , UKRAYNA KABUL EDİYOR DİYORUZ DAHA NE .

@neoplan37; adamın verdiği şey ezilen araçtan çıkan sivil sen bu adamın yalan doğrulamasına mı kandın .

Linkini verdim , Ukrayna'da kabul ediyor , Türk siteleri de yazıyor . Ezen araç UKRAYNA ARACI , EZEN ARAÇTAN ÇIKAN İKİ ASKER DE UKRAYNA ÜNİFORMALI .

Daha da size bir şey demiyorum .
    Yorumumu belirtmeme rağmen beni neden etiketlediğini sorabilirmiyim.
  • 27-02-2022, 18:19:07
    boş konu beyler. boşuna yorum yapmayın
  • 27-02-2022, 18:22:30
    Ukrayna en başından beri aracın kendisine ait olduğunu söyledi.
    Bu tankla araç ezme haberinden saatler öncesinde Rus sabotaj birliklerinin şehre girip terör yaratma planları olduğu açıklandı ve sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
    Yani Ukrayna hiç bir zaman aracın Rus aracı olduğunu söylemedi, içinden çıkan askerlerde Ukrayna üniforması olması da bir şey ifade etmez.
    Dünyanın en yalancı hiç bir sözüne güvenilmez ülkesinin propogandasına alet olmayın.
    Bu savaşta yapılan manipülasyonların %99'u Ruslar tarafından yapılıyor.
    Kafanıza göre Rusya'yı aklamaya kalkmayın.

Rusya kendine ait olmayan topraklara zırva nedenlerle girmiş saldırgan zalim emperyalist bir güçtür.
    Tüm vahşetin tüm kanın tüm ölümlerin sorumlusu Rusyadır.
    Ukrayna halkı, Rusya dahil hiç bir halka düşmanlık yapmamış bir halktır.
    İçimizde Türkiye NATO ya rağmen bağımsız politika izleyip S400 alabilir derken Ukrayna NATO'nun gazına geldi diyen iki yüzlüler var.
    Sen NATO'ya rağmen Rusya ile flört edip S400 alma hakkını kendinde görüyorsan Ukrayna halkının da Rusya'ya rağmen NATO ya girme hakkına saygı duyacaksın.
    İki yüzlülük ve dansözlük yapanların görüşleri ve ideolojileri saygı değer değildir.
    Amerika'ya kızıp Rus milliyetçilerini savunan ve kendisini anti emperyalist ulusalcı falan zanneden atkadaşlar var.
    Bunlar Rus ajanı Doğu Perinçek döneğinin ülkeye pompaladığı fikirlerdir.
    Amerika'ya kızdığınız için Rus propogandasının maşası olmayın.
  • 27-02-2022, 19:23:17
    Üyeliği durduruldu
    digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ukrayna en başından beri aracın kendisine ait olduğunu söyledi.
    Bu tankla araç ezme haberinden saatler öncesinde Rus sabotaj birliklerinin şehre girip terör yaratma planları olduğu açıklandı ve sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
    Yani Ukrayna hiç bir zaman aracın Rus aracı olduğunu söylemedi, içinden çıkan askerlerde Ukrayna üniforması olması da bir şey ifade etmez.
    Dünyanın en yalancı hiç bir sözüne güvenilmez ülkesinin propogandasına alet olmayın.
    Bu savaşta yapılan manipülasyonların %99'u Ruslar tarafından yapılıyor.
    Kafanıza göre Rusya'yı aklamaya kalkmayın.

Rusya kendine ait olmayan topraklara zırva nedenlerle girmiş saldırgan zalim emperyalist bir güçtür.
    Tüm vahşetin tüm kanın tüm ölümlerin sorumlusu Rusyadır.
    Ukrayna halkı, Rusya dahil hiç bir halka düşmanlık yapmamış bir halktır.
    İçimizde Türkiye NATO ya rağmen bağımsız politika izleyip S400 alabilir derken Ukrayna NATO'nun gazına geldi diyen iki yüzlüler var.
    Sen NATO'ya rağmen Rusya ile flört edip S400 alma hakkını kendinde görüyorsan Ukrayna halkının da Rusya'ya rağmen NATO ya girme hakkına saygı duyacaksın.
    İki yüzlülük ve dansözlük yapanların görüşleri ve ideolojileri saygı değer değildir.
    Amerika'ya kızıp Rus milliyetçilerini savunan ve kendisini anti emperyalist ulusalcı falan zanneden atkadaşlar var.
    Bunlar Rus ajanı Doğu Perinçek döneğinin ülkeye pompaladığı fikirlerdir.
    Amerika'ya kızdığınız için Rus propogandasının maşası olmayın.
    Valla ben artık döven dövsün söven sövsün diyorum ; o yüzden Rus maşasıyım + ajanıyım , İkiyüzlü ve dansözlük yapan birisiyim , bu arada bana istediğinizi yapabilirsiniz çünkü sizlerle yaşıyorum .
    Ama bu bir RUS PROPAGANDASI DEĞİL BİR İTALYAN PROPAGANDASIDIR .

İtalyan bir proje bunu gösteriyor ; Ukrayna'nın elinde somut delil yok ; Rusya'nın elinde var . O zaman Rusya edebiyatı yapamazsınız yani sivil araç ezdi Rusya diye .
    Çünkü Araç Ukrayna aracıdır , İçinden çıkanlar Ukrayna üniformalıdır . Haliyle sizin şimdi somut delillerle kendinizi aklamanız lazım gelir .

Bu keskin ve net gerçektir bir olgudur ; Bunları tekrar üstüne basa basa söylüyorum . Polemiğe girmemek içinde denilen bütün sıfatları şahsımda kabul ediyorum .
    Sonuçta ben şerefli namuslu onurlu erdemli birisi olmama rağmen ; her halükarda sizlerin nazarında karalanacağım .

Gelen geçen kim varsa güdülensin güdülendiği gibi de her hakareti etsin ve çamuru atsın , ben buradayım ve nasıl olsa siz beni hep karalayacaksınız çamurlayacaksınız .
    En azından polemikle vakit kaybetmeyelim .
  • 27-02-2022, 19:43:58
    Üyeliği durduruldu
    Valla ben artık döven dövsün söven sövsün diyorum ; o yüzden Rus maşasıyım + ajanıyım , İkiyüzlü ve dansözlük yapan birisiyim , bu arada bana istediğinizi yapabilirsiniz çünkü sizlerle yaşıyorum .
    Ama bu bir RUS PROPAGANDASI DEĞİL BİR İTALYAN PROPAGANDASIDIR .

İtalyan bir proje bunu gösteriyor ; Ukrayna'nın elinde somut delil yok ; Rusya'nın elinde var . O zaman Rusya edebiyatı yapamazsınız yani sivil araç ezdi Rusya diye .
    Çünkü Araç Ukrayna aracıdır , İçinden çıkanlar Ukrayna üniformalıdır . Haliyle sizin şimdi somut delillerle kendinizi aklamanız lazım gelir .

Bu keskin ve net gerçektir bir olgudur ; Bunları tekrar üstüne basa basa söylüyorum . Polemiğe girmemek içinde denilen bütün sıfatları şahsımda kabul ediyorum .
    Sonuçta ben şerefli namuslu onurlu erdemli birisi olmama rağmen ; her halükarda sizlerin nazarında karalanacağım .

Gelen geçen kim varsa güdülensin güdülendiği gibi de her hakareti etsin ve çamuru atsın , ben buradayım ve nasıl olsa siz beni hep karalayacaksınız çamurlayacaksınız .
    En azından polemikle vakit kaybetmeyelim .
    Yahu sen kim sin ki haksız olduğun bir konuda karalamaya girelim. Küfür ve hakaret arsızı isen ayrı.. Bak burda ne güzel demişsin. Paranı kazan kapa çeneni aptal saptal konuşup insanları tahrik etme. Kaşınıyorsun okeyde klavyede olmasına gerek yok.. (ANLARSAN)