Arkadaşlar görüyorsunuz artık daha da bir şey demiyorum bir arkadaşımızın Hiç bir mesneti bulunmayan Twitter'dan gördüğü postu doğru kabul ederek yalanlaması gördünüz .
Ukrayna resmi olarak doğruluyor , Türk haber siteleri yazıyor daha hala arkadaşımız diyor ki Twitter'da hiçbir mesneti olmayan takma nickli Realist doğru söylüyor diyor.
BRAVO BRAVO REALİSTİC UKRAYNA DEVLETİNİN ASIL SÖZCÜSÜDÜR ; UKRAYNA DEVLETİ DEĞİLDİR UKRAYNA'NIN SÖZCÜSÜ .
Ezen araçtan çıkan askerlerde Ukrayna Üniforması ve Araçta Ukrayna aracıdır nokta bitti , UKRAYNA KABUL EDİYOR DİYORUZ DAHA NE .
@neoplan37; adamın verdiği şey ezilen araçtan çıkan sivil sen bu adamın yalan doğrulamasına mı kandın .
Linkini verdim , Ukrayna'da kabul ediyor , Türk siteleri de yazıyor . Ezen araç UKRAYNA ARACI , EZEN ARAÇTAN ÇIKAN İKİ ASKER DE UKRAYNA ÜNİFORMALI .
Daha da size bir şey demiyorum .