griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ben artık döven dövsün söven sövsün diyorum ; o yüzden Rus maşasıyım + ajanıyım , İkiyüzlü ve dansözlük yapan birisiyim , bu arada bana istediğinizi yapabilirsiniz çünkü sizlerle yaşıyorum .
Ama bu bir RUS PROPAGANDASI DEĞİL BİR İTALYAN PROPAGANDASIDIR .

İtalyan bir proje bunu gösteriyor ; Ukrayna'nın elinde somut delil yok ; Rusya'nın elinde var . O zaman Rusya edebiyatı yapamazsınız yani sivil araç ezdi Rusya diye .
Çünkü Araç Ukrayna aracıdır , İçinden çıkanlar Ukrayna üniformalıdır . Haliyle sizin şimdi somut delillerle kendinizi aklamanız lazım gelir .

Bu keskin ve net gerçektir bir olgudur ; Bunları tekrar üstüne basa basa söylüyorum . Polemiğe girmemek içinde denilen bütün sıfatları şahsımda kabul ediyorum .
Sonuçta ben şerefli namuslu onurlu erdemli birisi olmama rağmen ; her halükarda sizlerin nazarında karalanacağım .

Gelen geçen kim varsa güdülensin güdülendiği gibi de her hakareti etsin ve çamuru atsın , ben buradayım ve nasıl olsa siz beni hep karalayacaksınız çamurlayacaksınız .
En azından polemikle vakit kaybetmeyelim .
Yahu sen kim sin ki haksız olduğun bir konuda karalamaya girelim. Küfür ve hakaret arsızı isen ayrı.. Bak burda ne güzel demişsin. Paranı kazan kapa çeneni aptal saptal konuşup insanları tahrik etme. Kaşınıyorsun okeyde klavyede olmasına gerek yok.. (ANLARSAN)