• 21-02-2022, 09:07:27
    Merhaba arkadaşlar biz ne zaman bu hale geldik bilmiyorum konu siyasi değildir kesinlikle konu bir sitem bir isyan bir patlayış konusudur,

Randevu için arıyoruz randevu vermiyorlar erken gidip hastaneden alın diyorlar hastaneye gidiyoruz acillik durum yoksa gelmeyin diyorlar

kızımın gözlerinde hafif şaşılık var bebekken düzelme ihtimali var diye erken tedavi yapalım diyoruz eli boş dönüyoruz

özel hastaneye gidiyoruz göz muayenesi için kullanılan araç bizde yok şehir hastanesine gidip baktırın raporu bize getirin diyorlar

biz ne yapalım yaşamayalım mı sekreterlerin çalışanların havaları tripleri zaten çekilmiyor zor tutuyorum kendimi gerçekten

sıra alsan kapı açmazlar sıran gelse hadi hadi çabuk sizi bekleyemem gibi laflar sanki babasının hayrına orda durup maaş alıyorlar nedir bu durum gerçekten ben artık patlayacam birine bi gün

yanımızda ki kızın gözlerinden kan akıyor acilden polikliniğe gönderdiler diyor kadına randevu veremeyiz aciilik değilse sonra gelin diyorlar acıma yok mu bunlarda ya hiç görmüyorsun kan akıyor bebeğin gözlerinden
    Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin gerçekten az bi paranız varsa özele gidin ,şehir hastanesinde sanki beleşe bakıyorlar gibi bir hava var doktorlarda çalışanlarda zaten dağın başına koymuşlar insanlar giderken yolda bayılıyor o kadar uzak
  • 21-02-2022, 09:26:37
    Sağlık çalışanlarını suçlamak yerine hükümete yüklenin. Durumun bu hale gelmesinin sebebi hükümettir. 6000 liraya hemşire, 10000 liraya doktor çalıştırmaya çalışırsan sonucu bu olacaktır...
  • 21-02-2022, 09:42:23
    Biproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kardeşim maaşı az alıyor diye bana mı küfür etmesi gerek anlamadım ki ben şimdi işyerinde çalışıyorum istemediğim parayı alıyorum ne yapim gidip işyerine mi zarar vereyim ?

anlamadım ki maaşı begenmiyorsa alternatiflerine baka bilir sinirini benden mi çıkarması gerek bu nasıl bir savunmadır anlamadım ki ?
    Merhaba,

Mesajımı iyi okuyunuz, ben kimse size bağırmalı yada küfür etmeli demedim. Neden muayene olamıyorum, neden sistem yürümüyor diye soran arkadaşa tıkanıklığın sebebini söylüyorum.

Örneğin, ben aracımı tamir etmeye götürüyorum adam bugün git 3 gün sonra gel diyor. Ben orayı kırıp döküyor muyum yoksa paşa paşa bekliyor yada başka yere mi gidiyorum?
  • 21-02-2022, 09:44:19
    geçen sene bir gece acile gittim sıra geldi içeri girdim sekreter arkadaş selfie çekiyor, sonra gençlere kızınca suçlu oluyorsun 657 ye hatırlatmak lazım bunlara insanların sinir uçları ile oynayan çok insan var.
  • 21-02-2022, 09:44:26
    Ben bursa şehir hastanesinde çaliştim doktora göründüm diyorki benim ilgi alanim değil eski fatulteye git diyor ve diyor doktora gittim Uludağ üniversitesine git diyor. Uludağ üniversitesinden randuvu aldim ve röntgen çekildikten sonradoktor dedi ki ben aricam seni dedi geçen sene ve halen aramadi
  • 21-02-2022, 09:54:45
    bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar biz ne zaman bu hale geldik bilmiyorum konu siyasi değildir kesinlikle konu bir sitem bir isyan bir patlayış konusudur,

Randevu için arıyoruz randevu vermiyorlar erken gidip hastaneden alın diyorlar hastaneye gidiyoruz acillik durum yoksa gelmeyin diyorlar

kızımın gözlerinde hafif şaşılık var bebekken düzelme ihtimali var diye erken tedavi yapalım diyoruz eli boş dönüyoruz

özel hastaneye gidiyoruz göz muayenesi için kullanılan araç bizde yok şehir hastanesine gidip baktırın raporu bize getirin diyorlar

biz ne yapalım yaşamayalım mı sekreterlerin çalışanların havaları tripleri zaten çekilmiyor zor tutuyorum kendimi gerçekten

sıra alsan kapı açmazlar sıran gelse hadi hadi çabuk sizi bekleyemem gibi laflar sanki babasının hayrına orda durup maaş alıyorlar nedir bu durum gerçekten ben artık patlayacam birine bi gün

yanımızda ki kızın gözlerinden kan akıyor acilden polikliniğe gönderdiler diyor kadına randevu veremeyiz aciilik değilse sonra gelin diyorlar acıma yok mu bunlarda ya hiç görmüyorsun kan akıyor bebeğin gözlerinden
    Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin gerçekten az bi paranız varsa özele gidin ,şehir hastanesinde sanki beleşe bakıyorlar gibi bir hava var doktorlarda çalışanlarda zaten dağın başına koymuşlar insanlar giderken yolda bayılıyor o kadar uzak
    Doktor yok kısaca. bina yapıp eşya almakla olmuyor çünkü. sistemin sıkıntıları yüzünden dövülen sövülen doktorlar ya özele geçiyor yada yurt dışına çıkıyor. Bu durum uzun zaman düzelecek gibi de durmuyor.

Ücret noktasına gelince bir sözleşmeli işçi yani temizlik personelinin bir hemşireden daha çok maaş aldığını biliyormusunuz.
  • 21-02-2022, 10:20:06
    aizguden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sağlık çalışanlarını suçlamak yerine hükümete yüklenin. Durumun bu hale gelmesinin sebebi hükümettir. 6000 liraya hemşire, 10000 liraya doktor çalıştırmaya çalışırsan sonucu bu olacaktır...
    hocam maaş az ise istifa edip çalışmasın bu kadar basit ben niye aylık 4000 tlye çalışıyorum mecburiyetten değil mi beğenmezsem çıkarım siz işe gidip grev yaptınız mı yapın bakalım nasıl kovuyorlar sizi bu pandemi döneminde hiç bir doktor hemşire aylık 6000 10.000 tl almadı ben hemşeriye aylık 80bin tl maaş yattığını gördüm açıklaması ise gecemizi gündüzümüze kattık vs helal hoş olsun tabi uğraştılar ölüm riski aldılar inan 100bin tlde olsa gözüme gelmez ama şuan ne var yani randevu yok biz illa ölmek üzereyken mi gidelim hastaneye gitmek bir insanın en doğal hakkı değil mi ,gidiyoruz muameleleri bile sert berbat sanki karşısında uşağı hademesi var afralar tafralar sert konuşlar kırıcı konuşmalar zaten 5 dakika ancak ayırabiliyor ondanda demediği laf kalmıyor biz o beş dakika için 3 4 saat kapı önünde bekliyoruz biliyorlar bunuda o yüzden savunacak bir yanları yok bu durumda kusura bakmayın orda oturuyorsa randevuda verecek muayenede edecek siz işe gidince nasıl çalışıyorsunuz onlarınkide öyle
  • 21-02-2022, 11:18:31
    bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam maaş az ise istifa edip çalışmasın bu kadar basit ben niye aylık 4000 tlye çalışıyorum mecburiyetten değil mi beğenmezsem çıkarım siz işe gidip grev yaptınız mı yapın bakalım nasıl kovuyorlar sizi bu pandemi döneminde hiç bir doktor hemşire aylık 6000 10.000 tl almadı ben hemşeriye aylık 80bin tl maaş yattığını gördüm açıklaması ise gecemizi gündüzümüze kattık vs helal hoş olsun tabi uğraştılar ölüm riski aldılar inan 100bin tlde olsa gözüme gelmez ama şuan ne var yani randevu yok biz illa ölmek üzereyken mi gidelim hastaneye gitmek bir insanın en doğal hakkı değil mi ,gidiyoruz muameleleri bile sert berbat sanki karşısında uşağı hademesi var afralar tafralar sert konuşlar kırıcı konuşmalar zaten 5 dakika ancak ayırabiliyor ondanda demediği laf kalmıyor biz o beş dakika için 3 4 saat kapı önünde bekliyoruz biliyorlar bunuda o yüzden savunacak bir yanları yok bu durumda kusura bakmayın orda oturuyorsa randevuda verecek muayenede edecek siz işe gidince nasıl çalışıyorsunuz onlarınkide öyle
    Merhabalar;

Kimse çalışmamazlık yapmıyor, yaptığını iddia eden de yalan söyler. 506 965 84 25 Whatsapp'tan mesaj atın, acil serviste çalışan hemşire olarak pandemi dönemine ait tüm bordrolarımı atacağım size. 2020 ve 2021 yılında 6000 TL'yi aşan ücret görürseniz istifamı vereceğim. Aylık 80.000 TL alan hemşire varsa yerini söyleyin, hemen tayin isteyeyim! Bırakın 80.000'i aylık 10000 alan yer varsa söyleyin oraya gideceğim.

Sağlık Bakanı %100 tavandan ek ödeme demişti, sözde tavandan. %100 dediği benim için 500 TL yapıyor bordroda onu da göreceksiniz. Maaşa onu katınca bile 6000 etmiyordu 2021 yılında!

Randevu yok çünkü dediğiniz gibi beğenmeyenler istifa ettiler ve kalanlar da hastalara yetişemiyor. Hep araçtan örnek veriyorum ancak tamirci bile aracın arızasını anlamak için 20-30 dk zaman harcarken insan için 3 dk yeter demek yanlıştır.

Bu zihniyetle gidilirse bırakın 3-4 saati, aylarca bekleyeceğiniz günler yakındır. Randevu verecek, muayene edecek ancak zaman var mı diyen yok!

Memurun aylık çalışma saati 160-184 saat arasıdır. Hemşireler neden kamuda aylık 288 saat çalışmaya mahkum ediliyor? (Hemşire olmadığı için zorunludur, fazla mesai yapmayan da neredeyse yoktur.) Bu kadar çalışarak kime faydalı olunabilir?
  • 21-02-2022, 11:29:52
    Dediğin gibiyse haklısın kardeşim.
    Hastaneyi yaptıysan işleteceksin.

Şikayet edebileceğin yerler neresiyse şikayetini bildir lütfen