hocam maaş az ise istifa edip çalışmasın bu kadar basit ben niye aylık 4000 tlye çalışıyorum mecburiyetten değil mi beğenmezsem çıkarım siz işe gidip grev yaptınız mı yapın bakalım nasıl kovuyorlar sizi bu pandemi döneminde hiç bir doktor hemşire aylık 6000 10.000 tl almadı ben hemşeriye aylık 80bin tl maaş yattığını gördüm açıklaması ise gecemizi gündüzümüze kattık vs helal hoş olsun tabi uğraştılar ölüm riski aldılar inan 100bin tlde olsa gözüme gelmez ama şuan ne var yani randevu yok biz illa ölmek üzereyken mi gidelim hastaneye gitmek bir insanın en doğal hakkı değil mi ,gidiyoruz muameleleri bile sert berbat sanki karşısında uşağı hademesi var afralar tafralar sert konuşlar kırıcı konuşmalar zaten 5 dakika ancak ayırabiliyor ondanda demediği laf kalmıyor biz o beş dakika için 3 4 saat kapı önünde bekliyoruz biliyorlar bunuda o yüzden savunacak bir yanları yok bu durumda kusura bakmayın orda oturuyorsa randevuda verecek muayenede edecek siz işe gidince nasıl çalışıyorsunuz onlarınkide öyle
Merhabalar;
Kimse çalışmamazlık yapmıyor, yaptığını iddia eden de yalan söyler. 506 965 84 25 Whatsapp'tan mesaj atın, acil serviste çalışan hemşire olarak pandemi dönemine ait tüm bordrolarımı atacağım size. 2020 ve 2021 yılında 6000 TL'yi aşan ücret görürseniz istifamı vereceğim. Aylık 80.000 TL alan hemşire varsa yerini söyleyin, hemen tayin isteyeyim! Bırakın 80.000'i aylık 10000 alan yer varsa söyleyin oraya gideceğim.
Sağlık Bakanı %100 tavandan ek ödeme demişti, sözde tavandan. %100 dediği benim için 500 TL yapıyor bordroda onu da göreceksiniz. Maaşa onu katınca bile 6000 etmiyordu 2021 yılında!
Randevu yok çünkü dediğiniz gibi beğenmeyenler istifa ettiler ve kalanlar da hastalara yetişemiyor. Hep araçtan örnek veriyorum ancak tamirci bile aracın arızasını anlamak için 20-30 dk zaman harcarken insan için 3 dk yeter demek yanlıştır.
Bu zihniyetle gidilirse bırakın 3-4 saati, aylarca bekleyeceğiniz günler yakındır. Randevu verecek, muayene edecek ancak zaman var mı diyen yok!
Memurun aylık çalışma saati 160-184 saat arasıdır. Hemşireler neden kamuda aylık 288 saat çalışmaya mahkum ediliyor? (Hemşire olmadığı için zorunludur, fazla mesai yapmayan da neredeyse yoktur.) Bu kadar çalışarak kime faydalı olunabilir?