Merhaba arkadaşlar biz ne zaman bu hale geldik bilmiyorum konu siyasi değildir kesinlikle konu bir sitem bir isyan bir patlayış konusudur,
Randevu için arıyoruz randevu vermiyorlar erken gidip hastaneden alın diyorlar hastaneye gidiyoruz acillik durum yoksa gelmeyin diyorlar
kızımın gözlerinde hafif şaşılık var bebekken düzelme ihtimali var diye erken tedavi yapalım diyoruz eli boş dönüyoruz
özel hastaneye gidiyoruz göz muayenesi için kullanılan araç bizde yok şehir hastanesine gidip baktırın raporu bize getirin diyorlar
biz ne yapalım yaşamayalım mı sekreterlerin çalışanların havaları tripleri zaten çekilmiyor zor tutuyorum kendimi gerçekten
sıra alsan kapı açmazlar sıran gelse hadi hadi çabuk sizi bekleyemem gibi laflar sanki babasının hayrına orda durup maaş alıyorlar nedir bu durum gerçekten ben artık patlayacam birine bi gün
yanımızda ki kızın gözlerinden kan akıyor acilden polikliniğe gönderdiler diyor kadına randevu veremeyiz aciilik değilse sonra gelin diyorlar acıma yok mu bunlarda ya hiç görmüyorsun kan akıyor bebeğin gözlerinden
Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin gerçekten az bi paranız varsa özele gidin ,şehir hastanesinde sanki beleşe bakıyorlar gibi bir hava var doktorlarda çalışanlarda zaten dağın başına koymuşlar insanlar giderken yolda bayılıyor o kadar uzak