• 18-12-2021, 10:52:18
    TagOnset adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    max apk zihniyetiyle sohbet ediyorumdur

popcornda olsa aynısını yapardım sizi gidi pis karşıt görüşlüler siziii

kişi kendinden bilirmiş işi

https://www.youtube.com/watch?v=HLre6cqIjTQ
  • 18-12-2021, 10:52:32
    Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    gerçekten sadece duyum ile yorum yapıyorsunuz. kardeşim yağmış kiraymış bunlar halk kendi kendine yapar biz benliğimizi kaybetmiş bir milletiz. afet olur zam yapar deprem olur o bölge kiraları tavan yapar. çok yakın dönemde izmir depremi oldu adamlar yardım amaçlı getirilen ayranları çalıp büfelere satmadımı bu millet bunu yapıyorsa devlet buna nasıl çare üretebilir. evet yakaladığını cezalandıracak şekilde üretir. yağ ile alakası olmayan temizlik firması 400,000 teneke ay çiçek yağını neden depolar işte fırsatçılık yani bizim kendimize yaptığımız çakallığımız. bu konuda kusura bakmada yorum önce kendine bak ben neye zam yaparak fırsatçılık yapıyorum de sonra yorum yap. ben halen gümüşçüyüm dolar 10,40 iken neyse fiyatlarım o fiyatlarda ayakta durmaya çalışıyorum. faiş fiyatçılık fırsatçılık yapan namussuzdur destek veren daha namussuzdur.

evet yol yaptı ve şunuda sölim en basit kısa olarak yol medeniyettir medeniyet temsilidir. ek olarak almanyada bu yolları hitler tanklarını rahat şekilde saga sola taşısın diye 1940larda yaptırdı. (tarih olarak ufak farklılıklar olabilir). 20 yıldır iktidar olması neden insanlara batıyor heleki belli bir azınlığa. arkadaş bırak seçiliyorsa kalsın demekki birileri istiyor ama diktatör zihniyetli azınlık bi şekilde indirmenin derdinde. evet sana şu örneği vereyim çok yakın tarihte ırak olayları bizim sorunumuz saddamla dediler saddamı astılar ülkeyi yaktılar. bizim sorunumuz gaddafi ile dediler gaddafiyi öldürdüler libyayı yaktılar. şuan bizim sorunumuz erdoğan diyorlar ama kısık sesle söylüyorlar bunu bazı kesime yüksek sesle söyletiyorlar. saddamın heykelini deviren adam en son ağlayarak röpörtaj veriyordu.

kısaca demem o ki çok bilen hakkımız aslında hiç bilmeyerek çok cahil
    Cok haklisin super yonetiyorlar harikalar insallah birdaha kazanirlar yasasin akp
  • 18-12-2021, 10:52:34
    KOZBA.NET
    kardeş diktatörmüsün ? dar kafalımısın yoksa yobazmısın ? değilsen demokrasiye inanarak seçim ve halk ne diyorsa onu yapmak zorundasın. ezberlenmiş 3 5 cümle ile yorum yapma.

https://www.youtube.com/watch?v=HLre6cqIjTQ
    Sen kimsin bana bu ifadeleri kullanıyorsun?
    Hak yiyen, hırsızlık yapan kişilere oy atanlar benim kardeşim olamaz, bana kardeş diye hitap etme.
  • 18-12-2021, 10:54:34
    KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sen kimsin bana bu ifadeleri kullanıyorsun?
    Hak yiyen, hırsızlık yapan kişilere oy atanlar benim kardeşim olamaz, bana kardeş diye hitap etme.
    tamam gardaaşşşşş

• 18-12-2021, 10:54:37
    Üyeliği durduruldu
    cahil demek istemiyorum ama yapmayın dostum gerçekten yapmayın cahil olmayın. önce ülkede en çok yatırım yapan ülkelere bakın sonra bu lafı edin.
    katar Türkiyede yatırıma 17 18. sırada. 1. de hollanda ama hollanda kimseye batmıyor malesef. katar ingilterenın takımlarını dahi satın aldı ingilterede bile türkiyenin 20 30 katı daha fazla yatırım yapıyor ama ingilizlerin umrunda değil daha çok gelsin alsın diyor. sonuçta taşınamayan hiç birşeyi gelip götüremeyecekler. lütfen sabah sabah uyanamadınız sanırım bi kahvenizi için ve kendinize gelerek tekrar yorum yapın.

tekrar günaydın hayırlı günler.

bu arada sarayı değilde. o manşetler atıp gurur duyduğunuz anıtkabir ipini satabilirsin sadece. malum üretiyoruz diye gururlandığınız onlardı.

https://www.youtube.com/watch?v=QoHhhcblmQg

size karşı 2 harf
    "S ve onun kadim dostu J"
    SJ dostum
  • 18-12-2021, 10:57:22

https://www.youtube.com/watch?v=QoHhhcblmQg

size karşı 2 harf
    "S ve onun kadim dostu J"
    SJ dostum
  • 18-12-2021, 11:01:47
    Üyeliği durduruldu
    tamam gardaaşşşşş

ha bu arada, bu ülkeye +60 yönetim hakim olup ve insanların aklını zihnini din ile yıkayıp diyanet işleri dedikleri saçma bir kurumu alet edip "dolar yapan vatan hainidir" diyerek fetva verip insanların her şeyini alaşağa edecekse kalsın güzel kardeşim. ben bu ülkede geçinemiyorum. dükkan sahibi bir gencim geçinemiyorum. sizin gibiler ekran değiştirmeye gelip 500 lira olan ekrana 200 lira vereyim ayağına gelip gidiyorlar. montonlaşmış şu kafa yapınızı ya değiştirin ya da seçimlerde görüşelim. 6. sınıfa giden çocukların ağzına sakız oluyorsunuz olum hal böyleyken bırak ülke yönetmeyi git torun sev. bir de ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kabrini ne pis ağzına al ne de onun hakkında ileri geri konuş ! senin araplar gibi fesli dolaşmamana öncülük eden tek isim ve insan o'dur. senin bu ülkede milletin kızına sevdiğini söyleyip istediğin şekilde evlenme teklifi edebilmenin temelini atan o adamdır. seçme ve seçilme hakkını getiren o'dur. senin soyadı almanı sağlayan insan o'dur. o adam bu temelleri yapmamış olsaydı emin ol sen araplar gibi satılmış olurdun. müslümanlığı alet ederek çoğu insanı dinden soğuttunuz yalan fetvalar ile. çoğu insanı temiz olduğu halde hain olarak gösterip ekmeğinden ettiniz bu yolsuzluklar nereye kadar? kadının gencecik bi kadının bedenini 4 e bölen soysuzu ön kapıdan alıp arka kapıdan bıraktınız. ne olacak bu sonunuz söyler misin ?
  • 18-12-2021, 11:02:41
    Üyeliği durduruldu
    işte, gençlere oturup anca böyle bakıp durursunuz. elin gevuru uçan kuşa bakıp uçmayı planlarken siz anca oturup mal mal bakarsınız. sıfır şaka.
  • 18-12-2021, 11:11:00
    ha bu arada, bu ülkeye +60 yönetim hakim olup ve insanların aklını zihnini din ile yıkayıp diyanet işleri dedikleri saçma bir kurumu alet edip "dolar yapan vatan hainidir" diyerek fetva verip insanların her şeyini alaşağa edecekse kalsın güzel kardeşim. ben bu ülkede geçinemiyorum. dükkan sahibi bir gencim geçinemiyorum. sizin gibiler ekran değiştirmeye gelip 500 lira olan ekrana 200 lira vereyim ayağına gelip gidiyorlar. montonlaşmış şu kafa yapınızı ya değiştirin ya da seçimlerde görüşelim. 6. sınıfa giden çocukların ağzına sakız oluyorsunuz olum hal böyleyken bırak ülke yönetmeyi git torun sev. bir de ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kabrini ne pis ağzına al ne de onun hakkında ileri geri konuş ! senin araplar gibi fesli dolaşmamana öncülük eden tek isim ve insan o'dur. senin bu ülkede milletin kızına sevdiğini söyleyip istediğin şekilde evlenme teklifi edebilmenin temelini atan o adamdır. seçme ve seçilme hakkını getiren o'dur. senin soyadı almanı sağlayan insan o'dur. o adam bu temelleri yapmamış olsaydı emin ol sen araplar gibi satılmış olurdun. müslümanlığı alet ederek çoğu insanı dinden soğuttunuz yalan fetvalar ile. çoğu insanı temiz olduğu halde hain olarak gösterip ekmeğinden ettiniz bu yolsuzluklar nereye kadar? kadının gencecik bi kadının bedenini 4 e bölen soysuzu ön kapıdan alıp arka kapıdan bıraktınız. ne olacak bu sonunuz söyler misin ?
    havalar soğuk ondan fes dakıyorum gardaşşşşş