gerçekten sadece duyum ile yorum yapıyorsunuz. kardeşim yağmış kiraymış bunlar halk kendi kendine yapar biz benliğimizi kaybetmiş bir milletiz. afet olur zam yapar deprem olur o bölge kiraları tavan yapar. çok yakın dönemde izmir depremi oldu adamlar yardım amaçlı getirilen ayranları çalıp büfelere satmadımı bu millet bunu yapıyorsa devlet buna nasıl çare üretebilir. evet yakaladığını cezalandıracak şekilde üretir. yağ ile alakası olmayan temizlik firması 400,000 teneke ay çiçek yağını neden depolar işte fırsatçılık yani bizim kendimize yaptığımız çakallığımız. bu konuda kusura bakmada yorum önce kendine bak ben neye zam yaparak fırsatçılık yapıyorum de sonra yorum yap. ben halen gümüşçüyüm dolar 10,40 iken neyse fiyatlarım o fiyatlarda ayakta durmaya çalışıyorum. faiş fiyatçılık fırsatçılık yapan namussuzdur destek veren daha namussuzdur.
evet yol yaptı ve şunuda sölim en basit kısa olarak yol medeniyettir medeniyet temsilidir. ek olarak almanyada bu yolları hitler tanklarını rahat şekilde saga sola taşısın diye 1940larda yaptırdı. (tarih olarak ufak farklılıklar olabilir). 20 yıldır iktidar olması neden insanlara batıyor heleki belli bir azınlığa. arkadaş bırak seçiliyorsa kalsın demekki birileri istiyor ama diktatör zihniyetli azınlık bi şekilde indirmenin derdinde. evet sana şu örneği vereyim çok yakın tarihte ırak olayları bizim sorunumuz saddamla dediler saddamı astılar ülkeyi yaktılar. bizim sorunumuz gaddafi ile dediler gaddafiyi öldürdüler libyayı yaktılar. şuan bizim sorunumuz erdoğan diyorlar ama kısık sesle söylüyorlar bunu bazı kesime yüksek sesle söyletiyorlar. saddamın heykelini deviren adam en son ağlayarak röpörtaj veriyordu.
kısaca demem o ki çok bilen hakkımız aslında hiç bilmeyerek çok cahil
Cok haklisin super yonetiyorlar harikalar insallah birdaha kazanirlar yasasin akp