ha bu arada, bu ülkeye +60 yönetim hakim olup ve insanların aklını zihnini din ile yıkayıp diyanet işleri dedikleri saçma bir kurumu alet edip "dolar yapan vatan hainidir" diyerek fetva verip insanların her şeyini alaşağa edecekse kalsın güzel kardeşim. ben bu ülkede geçinemiyorum. dükkan sahibi bir gencim geçinemiyorum. sizin gibiler ekran değiştirmeye gelip 500 lira olan ekrana 200 lira vereyim ayağına gelip gidiyorlar. montonlaşmış şu kafa yapınızı ya değiştirin ya da seçimlerde görüşelim. 6. sınıfa giden çocukların ağzına sakız oluyorsunuz olum hal böyleyken bırak ülke yönetmeyi git torun sev. bir de ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kabrini ne pis ağzına al ne de onun hakkında ileri geri konuş ! senin araplar gibi fesli dolaşmamana öncülük eden tek isim ve insan o'dur. senin bu ülkede milletin kızına sevdiğini söyleyip istediğin şekilde evlenme teklifi edebilmenin temelini atan o adamdır. seçme ve seçilme hakkını getiren o'dur. senin soyadı almanı sağlayan insan o'dur. o adam bu temelleri yapmamış olsaydı emin ol sen araplar gibi satılmış olurdun. müslümanlığı alet ederek çoğu insanı dinden soğuttunuz yalan fetvalar ile. çoğu insanı temiz olduğu halde hain olarak gösterip ekmeğinden ettiniz bu yolsuzluklar nereye kadar? kadının gencecik bi kadının bedenini 4 e bölen soysuzu ön kapıdan alıp arka kapıdan bıraktınız. ne olacak bu sonunuz söyler misin ?
havalar soğuk ondan fes dakıyorum gardaşşşşş